Hírarchívum - 2007. szeptember

Project Origin - premier videó a FEAR folytatásáról

Azt eddig is tudtuk, hogy a FEAR folytatása a Project Origin nevet fogja viselni, ám egészen eddig semmi infó nem érkezett a játékról. Most itt a premier trailer!

Tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója!

Nemrégiben elérhetővé vált a Pro Evolution Soccer 1,18 Gb-os demója az Xbox Live Marketplace-en. A demó megegyezik a Games Convention-ön használttal.

Prefect World - 1 hét múlva indul a béta teszt

Szeptember 28-án megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Perfect World c. MMORPG. A játék béta tesztelésére mindenkit szerettel várnak!

TGS 2007: Készül a MotorStorm 2

Ma a TGS 2007-es rendezvényen az Evolution Studios bejelentette azt, amit valószínűleg már minden PS3 tulajdonos várt: javában készül a MotorStorm második része.

Wrath of the Lich King és Halo 3 a GK SHOP-ban!

A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, és a pár nap múlva megjelenő Halo 3!

Nyerj eredeti Halo 3 játékot, és Halo relikviákat!

Nyereményjátékunkban a Microsoft jóvoltából egy eredeti Halo 3 Xbox 360-as játékot, és többféle Halo 3 ajándéktárgyat nyerhetsz. Tippelj és nyerj!

Lezárult a Bioshock nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Bioshock PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Magyar Halo 3 premier szoboravatással, Chief-fel

A Microsoft és a Saturn szeretettel vár mindenkit az Xbox 360 újgenerációs játékkonzol legnépszerűbb játékának, a HALO 3-nak a magyarországi premierjére!

TGS 2007: Gran Turismo 5: Prologue látnivaló

Újabb videó érkezett a Tokyo Game Show idei rendezvényéről. Ezúttal a PS3 exkluzív, a Gran Turismo 5: Prologue újabb jelenetivel gazdagodtunk!

HWSW: A stúdiók pénzért támogatják a HD DVD-t?

A Walt Disney elnöke egy befektetőknek tartott konferencián széles közönség előtt ismertette nézeteit a HD DVD-t újonnan támogató stúdiókról - írja a HWSW.