Hírarchívum - 2008. január

Until Im Gone - ingyenes horror kalandjáték

Az Until Im Gone egy ingyenesen letölthető point & click horror kalandjáték lesz a cseh Faraway Studios-tól. Megjelenés valamikor 2008-ban!

Játékfejlesztésbe fogtak a 3D Mark készítői

A Futuremark kerek tíz éve fejleszti a világ egyik legjobb PC benchmarking programját, most pedig úgy döntöttek, ideje saját játékot készíteni.

Fall of Liberty - talán mégsem lesz annyira rossz

A LIVE-ra múlt héten felkerült a Turning Point: Fall of Liberty demója, ám a fejlesztők megnyugtattak mindenkit - a teljes játék nem lesz annyira rossz.

GDC 2008: CryEngine 2 PS3-ra és Xbox 360-ra

A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.

Játék készül az Enders Game alapján

Videójáték készül Orson Scott Card népszerű sci-fi novellája, az Ender's Game alapján - a projektről pontos részletek egyelőre nem láttak napvilágot.

Brothers in Arms 3 - interjú a készítőkkel

Egy több, mint hat és félperces videóinterjút tekinthettek meg a Brothers in Arms várva-várt, PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő harmadik részéről.

Elválnak az Electronic Arts és a Marvel útjai

Amint az a címből is jól kivehető, elválnak az Electronic Arts és a képregénykiadó Marvel útjai: felbontották azt a több éves szerződést, amely összekötötte őket.

Szünetel a Wii-s Civilization Revolution fejlesztése

Sid Meier első konzolos projektjét Wii-re is bejelentették, a legújabb bejelentések szerint azonban ez a változat késni fog, pesszimisták szerint pedig meg se fog jelenni.

Csúszik a PC-s Assassins Creed megjelenése

További várakozásra kényszerülnek az Assassin's Creed PC-s rajongói: a PS3-ra és X360-ra már megjelent akciójáték megjelenése egy újabb hónapot csúszik.

Gran Turismo 5: Prologue - áprilisban érkezik

A Sony Computer Entertainment amerikai divíziója nyilvánosságra hozta a Gran Turismo 5: Prologue megjelenésének hivatalos, végleges időpontját.