Hírarchívum - 2008. január

Devil May Cry 4 demóra várunk

A Capcom ma éjszaka fellőtte a Devil May Cry 4 hivatalos, angol nyelvű honlapját. Az oldalon egyúttal bejelentették a demók megjelenési dátumát is.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Márciusban érkezik a Wii-s Pro Evolution Soccer

Már szinte az összes platformra megjelent a Pro Evolution Soccer 2008, a Wii-s változatra azonban várni kellett - igaz, az később is lett bejelentve.

Hivatalos dátumot kapott az Alone in the Dark

Az utóbbi időben sok kavarodás volt az Alone in the Dark ötödik részének megjelenése kapcsán: a kiadó pontot téve arra a bizonyos i-re bejelentette a hivatalos dátumot.

PC-re is megjelenik a Dead Space

Az Eurogamer német testvérlapjának a játék producere árulta el, hogy nem csupán az újgenerációs konzolokra, hanem számítógépre is megjelenik majd a Dead Space.

HWSW: Áremelkedés előtt a hazai ADSL-piac

Konszolidáció és áremelkedés előtt áll a hazai internetpiac, ugyanis a jelenlegi állapotok nem fenntarthatóak - tolmácsolja Bauer Róbert szavait a HWSW.

Letölthető a FIFA Street 3 demója

Az Electronic Arts a mai napon elérhetővé tette a FIFA Street legújabb részének demóját az Xbox Live-on - időközben a PS3-as verzió is megérkezett.

Dragon Ball Z: Burst Limit képek a galériában

Befutott három darab új kép a Namco Bandai által fejlesztett, Dragon Ball Z: Burst Limitről, mely az első újgenerációs játék lesz, ami a rajzfilmek alapján készül.

Fejlesztői napló a Rainbow Six: Vegas 2-ről

Megérkezett az első fejlesztői napló a Rainbow Six: Vegas folytatásáról: mindennemű hozzáfűznivaló felesleges, a videó megtekintése erősen ajánlott!

The Crossing - megtekinthető az első trailer

Egy új típusú FPS-sel van dolgunk eme játék személyében: The Crossing specialitása, hogy a single- és a multiplayer mód nem határolódik el egymástól.