Hírarchívum - 2008. január

HWSW: A harmadik legerősebb szuperszámítógép

Mindössze 48 óra kellett ahhoz, hogy az Intel Rio Ranchó-i telephelyén összeszereljék és üzembe állítsák a világ harmadik legerősebb szuperszámítógépét - írja a HWSW.

Star Wars: The Force Unleashed - Érezd az erőt

A múlt héten már kaptunk ízelítőt a Star Wars: The Force Unleashed-ből, most pedig betekintést nyerhetünk, hogy mégis mekkora erőt fogunk birtokolni!

Playstation 3-ra is lesz letölthető GTA 4 tartalom

Korábban arról számoltunk be, hogy a Microsoft túllicitálva a Sony-t elintézte, hogy csak Xbox 360-ra legyen GTA 4 DLC. A helyzet most változott.

Itt az első Worldshift in-game videó

Megérkezett az első WorldShift in-game videó, melyben nem kevés szemkápráztató képet láthatunk a Black Sea hamarosan megjelenő RTS-éből.

Végre igazi Tiberium screenshotok érkeztek

Kezd beindulni a Tiberium marketing gépezete. A délutáni videó bemutató után most itt vannak az első igazi screenshotok is - és a látvány bizony nem csúnya!

Az Xbox 360 is a Blu-ray lemez mellett köt ki?

Elképzelhető, hogy a Microsoft is felhagy a HD-DVD támogatásával, és Blu-ray olvasókkal szereli fel a jövő Xbox 360-jait. Ha ez igaz, akkor a formátumháború eldőnt.

Alone in the Dark 5 videó bemutató

Egy három perces, gameplay jeleneteket is tartalmazó friss videóban Todd Slepian, az Alone in the Dark 5 producere mutatja be a horrorsorozat legújabb részét.

Volt EA-fejes vezeti a Gears of War 2 fejlesztését

Az Electronic Arts chicagói studiójának bezárásáról már beszámoltunk, az ott dolgozók elhelyezéséről azonban egészen idáig nem esett a szó.

Friss képek a Midnight Club: Los Angeles-ből

Már rég óta csend honolt a legújabb Midnight Club háza táján, azonban a Rockstar-nak köszönhetően ma nyolc friss képpel és pár új infóval lettünk gazdagabbak.

HWSW: Két grafikus chip az ATI új videokártyáján

Az AMD bejelentette kétchipes videokártyáját, a Radeon HD 3870 X2-t - számolt be róla ma délután Nagytestvérünk, a HWSW magazin.