Hírarchívum - 2008. január

Star Wars: The Force Unleashed videóinterjú

Három interjú is felkerült a netre a Star Wars saga várva-várt, új játékáról a The Force Unleashed című remekműről - rajongóknak a megtekintés kötelező!

Agatha Christie: Evil Under the Sun demó

Letölthető az Agatha Christie: Evil Under the Sun kipróbálható változata: a demó angol, olasz, francia, német és a spanyol nyelveken érhető el.

Friss kiegészítők a GRAW második részéhez

Biztosan akadnak még olyanok, akik játszanak a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részével, most pedig fülig ér a szájuk a legújabb extra tartalmak miatt.

The Bourne Conspiracy - itt a második trailer

Befutott a második hivatalos trailer a Vivendi Games által kiadandó és a High Moon Studios által PS3-ra és X360-ra fejlesztett The Bourne Conspiracy-ról.

Hamarosan leleplezik a PC-s Halo Warst?

A kizárólag Xbox 360-ra bejelentett Halo Wars is hallatni fog magáról az idei GDC-n, a hírek szerint ugyanis a Microsoft bemutatja a PC-s változatot is.

Bejelentették a Fűrész játékadaptációját

A hatodik film debütálásával együtt, 2009 októberében kerül boltokba a Saw: The Videogame PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra - tudtuk meg a mai bejelentésből.

Faith and a .45 - premier screenshotok érkeztek

A Total Overdose-t fejlesztő Deadline Games ma kiadta az első screenshotokat legújabb játékából, a PC, PS3 és X360 platformokra készülő Faith and a .45-ból.

PlayStation 3 - úton a következő Starter Pack

Úgy tűnik, hogy a Sony mégjobban erősíteni szeretné a PlayStation 3-tábort a kontinensünkön. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a holnap debütáló új Starter Pack.

Ninja Gaiden 2 látnivalók érkeztek

A Gamersyde jóvoltából a birtokunkba került egy új videó és pár új kép az X360-exkluzív Ninja Gaiden 2-ről - hangulatban és kaszabolásban itt sem lesz hiány!

Konzolokban rejtette el az illegális pénzt

Január elején Londonban letartóztattak a modchipekkel és PSP memokkal üzletelő férfit, a házkutatás során pedig rájöttek arra is, hogy hol tartotta a pénzt.