Hírarchívum - 2008. január

Bemutatkozik a Battlefield: Heroes

A Battlefield: Heroes egy teljesen ingyenes multiplayer játék lesz, mely a klasszikus Battlefield címek nyomán készül, ezúttal azonban képregényfigurákkal.

Xbox 360-ra és PS3-ra is lesz 2 Days to Vegas

A már 2005-ben bejelentett PC-s verzión kívül Xbox 360-ra és Playstation 3-ra is készül egy-egy átirat a Steel Monkeys csapat 2 Days to Vegas című játékából.

Játék készül a Hősökből? Állítólag igen!

Játék készül az egyik magyar kereskedelmi csatornán is vetített Hősökből, legalábbis most hétvégén ez a pletyka kezdett terjedni a neten.

Turok - ennyire pocsék lenne PS3 konzolon?

A héten megjelent az új Turok játék demója, egy lelkes GT fórumozó pedig vette a bátorságot, és összehasonlította az Xbox 360-as és PS3-as verziót.

Már hegesztik a Metal Gear Solid 4 demóját

A brit PSW magazin legújabb számában olvasható, hogy Hideo Kojima és csapata hamarosan egy Metal Gear Solid 4 demóval lepi meg a PS3 tulajokat.

Friss Lost képek a galériában

Mostanában elég nagy csend honolt a Lost videójáték háza táján - most azonban befutott négy darab friss screenshot a galériába!

Újabb Enemy Territory: Quake Wars demó

Az Activision Blizzard a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Wars frissített, 2.0-ás verziószámot viselő, kipróbálható demóját.

Megérkezett az első Tiberium trailer

Ekluzív videót szereztek a Gametrailers-es srácok a Command & Conquer világában játszódó, de FPS stílust képviselő Tiberium-ból.

HWSW: Mobilok, hamarosan 3D-s egérként is

Angol kutatók olyan alkalmazáson dolgoznak, amelynek segítségével a kamerával ellátott mobiltelefonok egérként használhatók - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Prototype - az első gameplay jelenetek

A G4 TV-nek köszönhetően megérkezett az első, gameplay jeleneteket tartalmazó videó a Radical Entertainment új játékából, a Prototype-ból.