Hírarchívum - 2008. január

Bejelentették a Warriors Orochi PC-s verzióját

A Dynasty Warriors és a Samurai Warriors világaiból összegyúrt Warriors Orochi PS2, Xbox 360 és PSP mellett immáron PC-re is készül, adta hírül a KOEI.

HWSW: Új Lamborghini notebook az ASUS-tól

Egy új, VX3 kódnevet viselő modellel rissítette Lamorghini noteszgépeinek sorozatát az ASUS - számolt be róla ma délután Nagytestvérünk, a HWSW.

Késik a Battlefield: Bad Company is

A Battlefield: Bad Company idén március 25-ére volt kiírva, ám a DICE-s srácok kicsit elvesztek a kódhalmazban, így el kellett tolniuk a megjelenést.

Friss Lost: Via Domus videó gameplay jelenetekkel

Felkerült a netre egy hosszabb Lost videó, melyben az intro mellet sok, a játékból vett átvezető animáció kapott helyet, megdobva néhány gameplay jelenettel.

Mégsem lesz PS3-as Frontlines: Fuel of War

Pár napja már pletykálják, hogy a THQ leállította a Frontlines Plastation 3-as verziójának fejlesztését, viszont a kiadó csak most erősítette meg a rossz hírt.

Késik a Haze, de jön vele az új Prince of Persia

A UbiSoft-nál ismét sikerült eltolni a Haze megjelenési dátumát. A januárra ígért játék akár egy évet is késhet, de legalább jön vele a Prince of Persia 4 is.

Végleges Grand Theft Auto 4 megjelenési dátum

A Rockstar Propaganda épp az imént értesített minket, hogy végre megvan a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő Grand Theft Auto 4 végleges megjelenési dátuma.

Earthrise bejelentés képparádéval

Izgalmas sci-fi MMORPG készül a Masthead Studios-nál. Az Earthrise egy harmadik világháború utáni sötét és nyomasztó jövőképet elevenít meg otthonunkban.

Metal Gear Solid 4 - 21 perces gameplay videó

A pár hete véget ért CES-ről érkezett egy eddig elveszettnek hitt, 21 perc hosszúságú, 100%-ban gameplay jeleneteket felvonultató Metal Gear Solid 4 videó.

HWSW: Megjelentek az olcsó DX10-es Radeonok

Bemutatta belépőszintű és középkategóriás DirectX 10-es grafikus processzorait az AMD - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.