Hírarchívum - 2008. január

Far Cry 2 - új screenshotok és egy friss trailer

Öt új képet és egy friss trailert kaptunk az UbiSoft Montreal által fejlesztett Far Cry 2-ből. A videó nem tartalmaz gameplay jeleneteket, de a játék motorjából lett felvéve!

HWSW: Be tudja-e hozni az X360 előnyét a Sony?

Az eddigi adatok alapján minden korábbi rekordot megdöntött tavaly a videojátékok piaca, az egyre élesedő harcról pedig a HWSW vésett egy kövér cikket.

Tölthető az új Helyszínelők játék demója

Az UbiSoft ma délután kiadta a legújabb Helyszínelők játék, a Crime Scene Investigation: Hard Evidence 411 megát nyomó, kipróbálható demóját.

300 dollárra esik a Playstation 3 ára?

Az amerikai SlickDeals árfigyelő magazin értesülései szerint a Sony január végén újabb 100 dollárral fogja csökkenteni a Playstation 3 konzolok árát.

Alone in the Dark: Near Death Investigation trailer

Az elmúlt héten felszínre került néhány screenshot az Alone in the Dark ötödik részéből, most pedig megérkezett a legújabb trailer is!

Xbox LIVE-ot Magyarországnak!

Magyarországról hivatalosan nem érhető el az Xbox LIVE - egy petíció aláírásával most viszont talán tehetsz érte, hogy ez megváltozzon.

Bemutatták az új Star Trek film előzetesét

A mozikban és a neten egyaránt a mai nap került bemutatásra a szám szerint tizenegyedik Star Trek film előzetese. A premier december 25-én lesz esedékes.

Megjelent a Burnout Paradise

Remélem, hogy már mindenki bekarikázta piros filctollal január 22-ét, ugyanis ezen a bűvös napon kerül boltokba a Burnout Paradise.

HWSW: A Warner döntése óta nyerőben a Blu-ray

A HD-lemezek forgalmán is látszik a Warner Brothers stúdió Blu-ray exkluzivitásának hatása - számolt be róla ma délután Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Több mint 1 milliárd dollárt termelt a Guitar Hero

A Guitar Hero első részének 2005-ös megjelenése óta a sorozat csak az Egyesült Államokban 14 millió példányban fogyott, 1 milliárd dollár bevételt termelve.