Hírarchívum - 2008. január

Friss képek és infók a Grand Theft Auto 4-ről

Úgy tűnik, hogy az új GTA még egy darabig várat magára, ugyanis május előtt esélytelen a megjelenése, de vigasztalásul kaptunk néhány képet és infót.

Bemutatkozik a Faith and a .45

A Total Overdose-t fejlesztő Deadline Games ma bejelentette legújabb játékát, a Faith and a .45-ot. A különös nevű játékról egyelőre nem sokat tudni.

2 Days to Vegas - az első gameplay videó

A Steel Monkeys ma egy pár perces, kizárólag ingame jelentekből álló videót mutatott be a 2 Days to Vegas-ból. A játékot most először láthatjuk mozgásban.

Holnap érkezik a Devil May Cry 4 demó

Január 24-től lesz elérhető a Devil May Cry 4 kipróbálható változata, mely az Xbox Live-on és a Playstation Store-on egyaránt tiszteletét teszi.

Lost: Via Domus rendszerkövetelmények

Napvilágra kerültek a heteken belül megjelenő új UbiSoft játék, a Lost: Via Domus rendszerkövetelményei. A lista nem vészes, de érdemes átfutni.

Letölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója. A legutóbbi ingame video elég lehangoló volt, talán a demó hoz némi javulást.

Többjátékos Condemned 2: Bloodshot móka

Két friss trailer segítségével betekintést nyerhetünk a Condemned 2: Bloodshot multiplayer világába. A Monolith és a Sega brutál játékot rakott össze ezúttal is!

Már több mint 10 millió World of Warcraft játékos

Több mint 10 millió lakos él Azeroth világában! A Blizzard szóvivője jelentette, hogy egy újabb álomhatárt sikerült elérniük a méltán sikeres MMO játékukkal.

Don King Presents: Prizefighter bejelentés

A 2K Sports, és a Rocky címeket is jegyző Venom Games páros bemutatta új bokszolós sportjátékát, a Don King Presents: Prizefighter-t.

Szépen zárta a karácsonyt a Playstation 3

Tiszteletre méltóan zárta a karácsonyi hajrát a PS3. A Sony hármas számú ördögéből ugyanis az EU-ban 1,2 millió darabot értékesítettek csak a decemberi hónapban.