Hírarchívum - 2008. október

GTA 4 PC-s megjelenés és hivatalos gépigény

A pletykák igazak voltak, tényleg késik a PC-s Grand Theft Auto 4. A Rockstar bejelentéséből emellett fény derült a hivatalos gépigényre is!

Obama videojátékokban reklámozza magát

Végéhez közeledik az amerikai elnökválasztás, azonban még mindig vannak meglepetések - Barack Obama most videojátékokban vásárolt reklámfelületet.

Lezárult a Dead Space nyereményjáték

Nyereményjátékunkban eredeti Dead Space ajándékcsomagokat és exkluzív Gamekapocs bögréket osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

Fallout 3 - gondok a telepítéssel

A Fallout 3 háza táján érdekes problémák merültek fel az oly sokat vitatott DRM-mel, vagyis a másolásvédelmi eljárással kapcsolatban, amely sok bosszúságot okoz.

Hírességek a Red Alert 3 budapest nyílt napján

Október 31-én penteken a Budavári Labirintusban a stratégiai játék veszi át az uralmat. A Red Alert 3 bemutatójára hírességeink is kíváncsiak.

Gears of War 2 Cog Tag vadászat - Második menet

Az első bevetés sikeresen lezajlott, az egységek egy része sikeresen visszatért a bázisra. Következzék a Gears of War 2 Cog Tag vadászat második fordulója!

Ismét mozgásban a Need for Speed: Undercover

A minap két nagyszerű video is megjelent meg a Need for Speed sorozat hamarosan debütáló, Undercover alcímet viselő tagjából.

Guitar Hero: World Tour - a végső trailer

Lassan már mindenki kezdi beszerezni a Guitar Hero új részét, de aki még nem döntötte volna még a vásárlás mellett, annak itt egy végső nyálcsorgató trailer!

HWSW: Bemutatón a Windows 7 és a webes Office

A Microsoft Professional Developers Conference 2008 második napján a redmondi szoftvercég első alkalommal mutatta be a Windows 7-et - írja a HWSW.

Késni fog a GTA 4 számítógépre szánt változata?

A Rockstar által fejlesztett játék már megjelent a két nagy rivális konzolra, ám a PC-re még nem tette tiszteletét, s úgy tűnik, hogy még később fog megjelenni.