Hírarchívum - 2008. október

Januárban jön a PC-s Saints Row 2

A Saints Row folytatása konzolokon már hetek óta elérhető, azonban a számítógépes változat bizonyos okokból még nem jelent meg - és januárig nem is fog.

Leépítések a Just Cause fejlesztőinél

A független svéd Avalanche Studios százhatvan emberéből hetvenhetet kénytelen volt lapátra tenni, miután két - több tízmillió dolláros - projektjüket leállították.

Gears of War 2 - a harc folytatódik

Közeledik a megjelenés! A múltkori TV-reklám után következzen a Launch Trailer: a marketinggépezet jól végzi a dolgát, a videómontázs nagyon jóra sikerült.

EndWar - papagájok harc közben

A minap egy vicces Tom Clancy's EndWar videó látott napvilágot, mely a játék hangvezérlésének egyszerűségét hivatott bemutatni.

Killzone 2 - harc a Helghanok bolygóján

A PS3-tulajok már epekedve várják a nagyszerűnek ígérkező Killzone 2-t: nem csoda, a videók alapján tényleg valami nagyon komoly készülődik a Sony műhelyében.

Megint nem lesz elég Wii karácsonykor?

A Nintendo állítása szerint a tavalyi év óta növelték a gyártási ütemet, viszont ennek ellenére elképzelhető, hogy idén karácsonykor is hiánycikk lesz a Wii.

Resistance 2 - két új videó a többjátékos módról

Két új videó érkezett a Resistance 2-ből, melyek a többjátékos módokat hivatottak prezentálni: az egyik a Co-op, míg a másik a Versus játékmódba enged bepillantást.

Készül a LittleBigPlanet második része

Alig került boltokba a LittleBigPlanet, a fejlesztők elárulták, hogy már készül a folytatás - persze azt nem tudni egyelőre, hogy mikorra várható a megjelenés.

World of Warcraft - túl a 11 millión

A Blizzard által fejlesztett MMO a mai napon újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a játékkal játszó előfizetők száma átlépte a 11 milliót.

Fallout 3 - csajok, fegyverek és kerti törpék

Újabb felvételek érkeztek a Fallout napokban boltokba kerülő harmadik részéről, melyek a folytatás egy-egy fontosabb pillanatára koncentrálnak.