Hírarchívum - 2008. október

NFS: Undercover - folytatódik a fejlesztői napló

Újabb videó vált elérhetővé az Undercoverből, amelyből megtudhatunk pár dolgot a játék fejlesztéséről, illetve kiderül, hogyan fog viselkedni a járművünk verseny közben.

Empire: Total War - részletek és új látnivalók

Huszonhárom új képpel frissült az Empire: Total War galériája, melyek adnak egy kis ízelítőt abból, amire a februárban megjelenő stratégiában számíthatunk.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King nyitóparti

A CD Projekt szeretettel meghív Téged a World of Warcraft várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek magyarországi éjszakai premierjére!

A heti játékmegjelenések

A héten is több remek játék kerül boltokba: érkezik többek között a Fallout és a Command & Conquer: Red Alert régóta várt harmadik része és MotoGP 08 is.

Budapest Game Show - a rendezvény képekben

Második alkalommal is megrendezésre került a Budapest Game Show, ahol a szakma legnagyobbjai mutatták be az ősz folyamán megjelenő játékokat.

Star Wars: The Old Republic - cél a WoW legyőzése

A BioWare által fejlesztett Star Wars MMO, a The Old Republic nem titkoltan a World of Warcraft sikerei szeretne törni sőt, le is szeretné győzni.

Hivatalosan is készül a DJ Hero

Amiről már a GDC 2008 óta tudunk, az csak ma vált hivatalossá: készül a Guitar Hero sorozat alkotóinak új játéka, amely a DJ Hero nevet viseli.

A németeknél cenzúrázták a Left 4 Dead borítóját

Németországban nem igazán tolerálják az erőszakos játékokat, ahol pedig tudják, cenzúrázzák az erre utaló jeleket - a sors utolérte a Left 4 Dead borítóját is.

Új Runaway: A Twist of Fate képek érkeztek

Újabb hat képet kaptunk a Runaway: A Twist of Fate-ről, amely ott folytatja hőseink történetét, ahol a második epizód után abbahagytuk.

Mercenaries 2: World in Flames - késik a javítás

A Mercenaries folytatása itt-ott megkövetelt magának egy esetleges javítást, azonban a Pandemic mai bejelentése szerint a patch még várat magára.