Hírarchívum - 2008. október

Hellgate: London - a végét járja

Megjelenése előtt az egyik legígéretesebb játék volt a Hellgate: London, ennek ellenére mégis megszűnik a hivatalos támogatása, a szervereket pedig leállítják.

Call of Duty: World at War - támadnak a zombik

Egy frissen megjelent videóban megleshetjük, amint egy sereg zombi támad hősünkre, aki megpróbál mindent bevetni a túlélés érdekében.

Újabb folytatásokat készít az Electronic Arts

Az EA munkatársai egymástól függetlenül árulták el, hogy néhány címük hamarosan újabb résszel gazdagodik, s ezúttal nem a FIFA-ra vagy a Simsre kell gondolni!

Final Fantasy XIII és Versus XIII screenshotok

A Square Enix által fejlesztett Final Fantasy sorozat legújabb része kapcsán rég láttunk már új képeket, ám egy japán magazin hasábjain új látnivalók jelentek meg.

Már készül a Saints Row harmadik része

A Volition a minap megerősítette, hogy már dolgoznak a GTA-stílusú játék, a Saints Row harmadik részén, amely, megújult játékmenetével új színt visz a sorozat életébe.

Nem jelenik meg Indiában a Fallout 3

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy kulturális okok miatt inkább nem adja ki Indiában a Fallout harmadik részét - persze hivatalos magyarázat még most sincsen.

Visszatért az űrből Richard Garriott

Közel két hetet töltött az űrben az Ultima szerepjátékok és a Tabula Rasa atyja, Richard Garriott: a kiruccanás harminc millió dollárjába fájt a mesternek.

GK előadások és bögreosztogatás a BGS-en

Szombaton egész nap várunk titeket a Budapest Game Shown. A műsorok között két Gamekapcsos előadás is lesz, sőt kiosztunk pár ingyen bögrét is!

Néhány éven belül érkezik a Fallout negyedik része

A Bethesda sok reményt fűz a harmadik epizódhoz, mert a cég embere, Todd Howard elárulta, hogy a következő részre nem kell ilyen sokat várni.

NFS: UC - bemutatkozik Tri-City Bay városa

Bemutatkozik Tri-City Bay, a Need for Speed: Undercover városa. A játék legújabb trailerében végre megismerkedhetünk az összes kerülettel!