Hírarchívum - 2008. október

Lebőgött a Facebreaker

A szeptember elején boltokba került, casual játékok piacát célzó bokszjáték csúnyán lebőgött, az Electronic Arts foghatja a fejét.

A Microsoft szerint a karácsonyi szezon az X360-é

A Microsoft biztos benne, hogy az idei karácsonyi szezon az Xbox 360 győzelmével zárul, hiszen a gép jelentős árelőnye biztos sikert jelent a Sonyval szemben.

Újabb LittleBigPlanet megjelenési dátum

Mint már arról beszámoltunk, elhalasztották a LittleBigPlanet megjelenési dátumát, ám a mai napon a Sony bejelentett egy új dátumot, amely nincs is oly messze az előzőtől.

Dead Space - Zavaros a PC-s irányítás

A WhatIfGaming kapott egy példányt a nemsokára PC-re is megjelenő Dead Space-ből, és állítólag az irányítás közel sem ér fel a konzolos másával.

Fable 2 - Master Chief is felbukkan

Anno lehetett olyan pletykát hallani, hogy a Halo legendás arca feltűnik majd a Fable 2-ben, de őszintén ki hitte el? Pedig igaznak bizonyul!

Far Cry 2 - üdvözlünk a dzsungelben!

Nincs sok idő hátra a Far Cry 2 boltokba kerüléséig, ám addig sem fogunk unatkozni, hiszen a Ubisoft újabb kedvcsináló trailerrel lepett meg bennünket.

Tölthető a LEGO Batman demója

Tölthető a Traveller's Tale legújabb játékának, a LEGO Batman: The Videogame demója, mely az első hibás változat után végre működik is.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Midnight Club: Los Angeles - rendőrös üldözés

Öt nap múlva megjelenik a Rockstar San Diego által fejlesztett Midnight Club: Los Angeles, ennek örömére egy kis ízelítőt kaphatnak a rajongók.

Rock Band - Nirvana DLC várható

Jövő héten sokak kedvenc bandája, a Nirvana nem kevesebb, mint hét számát lehet majd letölteni a nagysikerű játékhoz, a Rock Bandhez.