Hírarchívum - 2008. október

Konzolokra is érkezik az EA két MMO-ja?

A tegnapi bejelentés után az EA főnöke ejtett néhány szót a legújabb Star Wars MMO esetleges konzolos változatáról, sőt még a Warhammer Online is szóba került.

Bemutatkozik a kézikonzolos EndWar

Szinte bejelentése óta tudjuk, hogy a Tom Clancy's EndWar kézikonzolokra is elkészül majd, azonban az első információk és képek máig várattak magukra.

Dragon Age: Origins - a kaland folytatódik

Bár még a Dragon Age: Origins munkálatait sem fejezték be, a Bioware elmondása szerint már az első kiegészítőkön és a folytatáson gondolkodnak.

Broken Sword - jönnek a konzolos változatok

Bár a hivatalos bejelentés egyelőre nem történt meg, jó esély van arra, hogy Nintendo Wii-n és DS-en is bemutatkozhat a méltán népszerű Broken Sword széria.

Stargate Worlds - újabb látnivalók

Újabb képek érkeztek a Cheyenne Mountain Entertainment által fejlesztett MMO-ról, amely a népszerű Csillagkapu univerzumban játszódik majd.

Harmincéves az MMO-műfaj

Október huszadikán töltötte be harmincadik születésnapját az MMO-műfaj: elképesztő, hogy mivé nőtte ki magát a játékipar egyik legmeghatározóbb kategóriája.

Tervbe van véve a Silent Hunter ötödik része

A Ubisoft Romania a Brothers in Arms: Hell's Highway kapcsán rendezett sajtótájékoztatón árulta el, hogy már gondolkoznak a Silent Hunter ötödik részén.

Banjo Kazooie: Nuts & Bolts megjelenési dátum

Nem kell már sokat aludni a Banjo Kazooie: Nuts & Bolts megjelenéséig: a Microsoft mai bejelentése szerint a játék európai boltokba kerülése november közepén várható.

Star Wars: The Old Republic részletek

Ahogy azt előzőleg megígérték, a BioWare munkatársai végre elárultak néhány részletet a keszölő, Star Wars univerzumban játszódó MMO-ról.

Nyerj Dead Space játékot és Gamekapocs bögrét!

Nyereményjátékunkban három Dead Space PC-s játékot, három limitált kiadású The Art of Dead Space könyvet és három exkluzív Gamekapocs bögrét nyerhetsz.