Hírarchívum - 2008. október

BioShock 2 teaser - ezúttal jó minőségben

Befutott a BioShock 2: Sea of Dreams múltkor már látott teaser trailerének jó minőségű változata. A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egy időben fog megjelenni.

Jövő októberben érkezik a Fűrész játék

A Fűrész 5-öt ma mutatták be az amerikai mozik, Jigsaw első videojátékára azonban még egy évet várnunk kell - jelentette be a Brash Entertainment.

Red Alert 3 maratoni játéknap Budapesten!

Hét év után ismét itt a Command & Conquer Red Alert. A játék harmadik része október 31-én egy ingyenes, maratoni játéknapon mutatkozik be hazánkban.

Skate 2 megjelenési dátum és videó

Megjelenési dátumot kapott a Skate 2. A premier jövő év tavaszán, egészen pontosan március 3-án lesz esedékes, a jó hír mellé pedig egy új videó és napvilágot látott.

Tomb Raider: Underworld - infók és egy új trailer

Újabb hírek érkeztek a Tomb Raider: Underworldről - megvan a demó megjelenésének időpontja, valamint itt a hivatalos PC-s gépigény, és befutott egy új trailer is.

Újabb Grand Theft Auto: Chinatown Wars képek

Új képeket kaptunk a Grand Theft Auto DS-exkluzív epizódjáról, a Chinatown Warsról, mely Liberty City kínai negyedébe enged majd betekintést a rajongók számára.

Készül a Fahrenheit folytatása?

A három éve megjelent Fahrenheit sokak kedvence volt, remek története és játékmenete még azokat is magával ragadta, akik nem különösebben kedvelik a kalandjátékokat.

Aion - videók, képek és infók

Friss és ropogós videók, képek és információk láttak napvilágot az NCSoft által fejlesztett Aion: Tower of Eternity nevet viselő MMORPG kapcsán.

Alan Wake - újabb képek és teaser weboldal

Az új Alan Wake előzetes bemutatása után a Remedy kiadott pár képet és elindította a játék teaser weboldalát, amely üdvözöl minket Bright Falls városában.

BaiJiu Racer - American McGee újabb agymenése

A Grimm után American McGee újabb munkálatokba kezd, mégpedig nem mást készít, mint egy MMO köntösbe öltöztetett autóversenyt, mégpedig japán stílusban.