Hírarchívum - 2008. október

Resistance 2 - aranylemez és trailer

Bearanyozódott a nagysikerű Playstation exklúzív Resistance folytatása, a Rise of Man. Most egy kis kedvcsinálót adtak ki a fejlesztők, hogy megteremtsék a hangulatot.

Gears of War 2 - játék a játékért

Az Microsoft nyereményjátékot hirdet, melynek segítéségével eredeti Gears of War 2 játékhoz juthatsz hozzá, és részt vehetsz egy zártkörű bulin is!

A Blizzard lemondott a másolásvédelemről

Korunk egyik legismertebb és legsikeresebb kiadója a Blizzard. Úgy gondolják a cégnél, hogy nincs szükség másolásvédelemre, mert ott van a Battle.net.

Újabb Mirros Edge látnivaló

Egy újabb story trailer érkezett az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge kapcsán, amely egyedi játékstílusával kívánja elnyerni a játékosok tetszését.

Aion - egyre csak szépül

Új képek jelentek meg az NCsoft által fejlesztett Aion: The Tower of Eternity című játékról, amelyben nem csak a földön, hanem a levegőben is harcolhatunk.

Az első Alpha Protocol trailer

Megérkezett az Obsidian Entertainment álal fejlesztett Alpha Protocol első előzetese, amely leginkább a németül is tudó játékosokat boldogítja.

Far Cry 2 - újabb hangulatfokozó trailer érkezett

Megérkezett az idáig kiadott második legjobb trailer a Far Cry folytatásából: ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, rajongók készüljetek! Október 24-én a boltban a helyetek!

Egy játékba gyúrná a Clancy-címeket a Ubisoft

Érdekes ötletet vetett fel a francia Ubisoft: elképzelésük szerint a jövőben akár egy játékban is szerepelhetne az öt Tom Clancy nevével fémjelzett sorozat.

Letölthető a MotorStorm: Pacific Rift demója

A szokásos heti frissítés keretében befutott a PlayStation Networkre a MotorStorm: Pacific Rift kipróbálható változata, mely egy pályán keresztül mutatja be a játékot.

Az Electronic Arts feltámasztja a Syndicate-et

A Bullfrog 1993-as klasszikusát készül feltámasztani az Electronic Arts, a fejlesztéssel pedig a The Chronicles of Riddick fejlesztőit bízta meg.