Hírarchívum - 2008. október

Alan Wake - egy trailer, ami mindent visz!

És itt van! Sokat váratott magára, de most hogy jött, visz mindent! A háttérzene, a snittek... Hölgyeim és Uraim, megjelent az új Alan Wake trailer!

Késik a konzolos Sacred 2: Fallen Angel

A cdv-sevenm ma ma értesített minket, hogy késik a Sacred 2: Fallen Angel PS3-as és Xbox 360-as változata - pedig úgy volt, hogy a PC-ssel együtt jönnek.

Igazi tárgyakat alkot az Object AD 3D nyomtató

Képek helyett igazi tárgyakat állíthatunk elő az új Object Alaris Desktop 3D nyomtatóval - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Unreal Tournament 3 - kiegészítő várható

Mark Rein, az Epic Games fejese szerint hamarosan kiegészülhet a sokak által szeretett, ám mérsékelt fogadtatásra talált Unreal Tournament harmadik része.

Call of Duty: World At War - közeleg a PC-s béta

Jó hír érkezett a TreyArch-tól, miszerint az Xbox 360-as verzióval ellentétben a PC-s béta teszt nyílt lesz, és bárki részt vehet benne, ha regisztrál a hivatalos oldalon.

Mortal Kombat vs DC Universe - új játékelemek

Hamarosan itt a Mortal Kombat vs DC Universe, melyben igen pikáns csatákat vívhatunk majd - erről árulkodik az új játékelemeket bemutató friss trailer is.

Képek és videó a Need for Speed: Undercoverből

Tizenegy új screenshot és egy gameplay videó érkezett az NFS Undercover-ből. A kamerás mozgókép több mint negyed órás, de érdemes végignézni!

Kalózkézre került a Gears of War 2 is

Több mint két hét van hátra a Gears of War 2 megjelenéséig, azonban sok más címhez hasonlóan ez a játék is már most kalózkézre került.

Lezárult a Sacred 2: Fallen Angel nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából eredeti Sacred 2: Fallen Angel ajándékcsomagokat osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

A PC Gaming Alliance bírálja a LucasArtsot

A számítógépes játékosokért, illetve a PC-ért, mint platformért kiálló szövetség, a PCGA elnöke egy interjú keretében tett néhány rosszalló megjegyzést a LucasArtsra.