Hírarchívum - 2008. november

Három kiegészítő várható a Fallout 3-hoz

Idén editort, jövőre pedig három kiegészítést kapnak a Fallout 3 rajongói: a szépséghibája a Bethesda kegyességének, hogy a PS3-at az összes frissítés elkerüli.

Hivatalosan is késik a Warhound megjelenése

Emlékeztek még a Warhoundra? A játékról körülbelül másfél éve nem hallottunk semmit, most is csak annyit, hogy még nem tudni, mikor kerül boltokba.

PSP-n egyre ritkább a kalózkodás

Hatalmas gondot okoz a Sony-nak, hogy a PSP-n viszonylag egyszerűen elérhetőek és futtathatóak a kalózszoftverek, különösen a rivális DS-sel szemben.

Nagyfelbontású textúrák az új Need for Speedhez

Egy Need for Speed rajongó, An7hraX készített egy textúra módosító csomagot a Need for Speed: Undercoverhez, melynek a High-Definition Texture Pack nevet adta.

Mirror's Edge zenei videó Lisa Miskovsky-val

Újabb Mirror's Edge videó érkezett: in-game jelenet ezúttal nem látható, csupán a méltán híres "Still Alive" dal előadója Lisa Miskovsky, egy épület tetején.

Februárban érkezne a Fable 2 PC-re?

Egy német magazin, a Gamona jelentése szerint hamarosan megérkezhet a Fable 2 személyi számítógépekre szánt változata, egészen pontosan februárban.

The Last Remnant - hamarosan négy DLC érkezik

A Square Enix műhelyéből nem is oly rég kikerült The Last Remnant hamarosan letölthető tartalmakkal bővül, szám szerint négy darabbal, amelyek decemberben érkeznek.

Grand Theft Auto IV - videón a videószerkesztő

Három új videó jelent meg a Grand Theft Auto IV videószerkesztőjéből, amik lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogyan is működik ez a funkció.

Új alcímet kapott a Halo 3: Recon

A Bungie hivatalos weboldaláról tudtuk meg, hogy a Halo 3 nemrég bejelentett, önállóan is futtatható kiegészítőjének Recon alcímét lecserélték a készítők.

Elkészülhet a Homeworld harmadik része

Habár a Homeworld két része az űrstratégiák legjobbjai közé tartoznak, mégis sokáig bizonytalan volt, hogy idővel készülhet-e harmadik rész.