Hírarchívum - 2008. november

Jön a dobozos GTA 4: The Lost and Damned?

A GameStop értesülései szerint dobozos verzióban is elérhető lesz a Grand Theft Auto 4 Xbox exkluzív kiegészítője, The Lost and Damned.

HWSW: Piacon az audioindexelő magyar fejlesztés

Kereskedelmi forgalomba került az a magyar fejlesztésű audioindexelő motor, mely képes videofelvételek beszédanyagát kereshetővé tenni - írja a HWSW.

Balance - az első gyorsulásmérőt használó PC játék

A Balance az első olyan PC-s játék, amely az iPhone-ból ismert giroszkóp-szerű technológiát használja, az irányítása tehát gombok helyett döntögetéssel történik!

Európába csak jövőre érkezik a SOCOM

A Slant Six Games által fejlesztett, online mókára kihegyezett SOCOM európai megjelenését elhalasztották, így csak valamikor 2009-ben jelenhet meg.

Bemutatkozik az Icarian: Kindred Spirits

Néhány zseniális elme a Commandos és a Clive Barker's Jericho fejlesztői közül kiválva új csapatot alapított: első játékuk az Icarian: Kindred Spirits lesz.

Éledezik a Playstation Home

A Sony embere, Jack Buser szerint a Playstation 3 konzolra fejlesztett Home idén még megjelenik, ugyanis már elérte az 1.01-es verziószámot.

PSP-re is megjelenik a Tenchu negyedik része

Ugyan a Tenchu negyedik részét Wii-exkluzívként mutatták be, a Famitsu legutóbbi száma szerint PSP-re is megjelenik az új nindzsás Splinter Cell.

Boldog tizedik születésnapot Dreamcast!

Ha élne, ma töltötte volna be tizedik születésnapját a Sega sikervárományos, ám gyorsan, hatalmasat bukó, utolsó játékgépe, a Dreamcast. Boldog születésnapot!

Elmarad az új Destroy All Humans! PS3-as verziója

Az év elején is rosszul állt a THQ szénája, most pedig a helyzet kísértetiesen hasonlít az akkorira, melynek első áldozata a PS3-as Path of hte Furon.

Letölthető a Dead Space konzolos demója

Szép foltot vihet unalmas estéinkbe a Dead Space konzolos demója - aki teheti, illetve még nem próbálta a játékot, a Live és a PSN segítségével most megteheti!