Hírarchívum - 2008. május

SimCity Creator bejelentés képekkel

Az EA ma bejelentette, hogy a Maxis gondozásában hamarosan új SimCity játékkal gazdagodhatnak a játékosok, ezúttal a Nintendo Wii és DS tulajok.

Bemutatkozik végre a Shaun White Snowboarding

Végre bejelentették a 2006. szeptemberében a Far Cry 2-vel és az új Prince of Persia-val együtt leleplezett Shaun White Snowboarding-ot. Képek és trailer is érkezett.

Allen Carrs Easyway to Stop Smoking bejelentés

Allen Carr bestseller könyve 50 országban vagy 10 millió embert szoktatott már le a dohányzásról, az író tanácsai pedig most játék formában is elérnek hozzánk.

Véleményed van? Oszd meg velünk!

Ismét a véleményetekre vagyunk kiváncsiak, hogy ezzel is nagy mértékben segíthessétek munkánkat! A kutatásban részt vevők EEE PC-t és Playstation-t nyerhetnek!

HWSW: Műholdas Hello HD kipróbálva, letesztelve

Nagytestvérünk, a HWSW magazin az országban elsőként próbálta ki a Hello HD műholdas szolgáltatását. 1920x1080 pixel felbontás, 16:9-es képarány, 5.1 Dolby.

Látványos videótrió a Soul Calibur IV-ről

Három videó is érkezett a Soul Calibur IV-ről. Az első trailer egy hatásfokozó, szinte már-már filmszerű előzetes, míg a másik kettőben Darth Vader és Yoda bizonyít.

Miért is késik az Alone in the Dark PS3 verziója

Végre magyarázatot kaphatnak a Playstation 3 tulajok, hogy szeretett konzoljukra miért is kell még négy hónapot várni a játék megjelentetésével.

Far Cry 2 - gyújtsuk fel a szavannát

Ahogy az Ubidays kezdetét vette, csak úgy özönlenek a fejlesztő által hegesztett játékokról a jobbnál jobb képek, videók.

Rayman: Raving Rabbids TV Party bejelentés

Ahogy az várható volt, a Ubidays keretében leleplezték a Rayman: Raving Rabbids harmadik részét, mely a TV Party alcímet viseli és karácsonykor jelenik majd meg.

EndWar - a végső háború

A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar fejlesztői újabb videóval kedveskednek a játékosoknak, amely megteremti az igaz háborús hangulatot.