Hírarchívum - 2008. május

Tölthető a Dracula: Origin demo verziója

A Frogware által készített kalandjáték demo verziója letölthetővé vált. A játékban nem mást, mint Van Helsing professzort alakítjuk, aki a hírhedt Dracula után nyomoz.

Far Cry 2 infók és videók

Mint most megtudhatjuk, a Far Cry 2-ben egyetlen küldetésünk lesz: Megölni Jackal-t, aki egy fegyverkereskedő és Afrika kettászakadásáért küzd.

Alone in the Dark és Fracture demóra várunk

Két héten belül érkezik az új Alone in the Dark demója, de a LucasArts is készít majd egy kipróbálható verziót a Day 1 csapat Fracture című játékából.

Tanárát fenyegette a GTA: San Andreasért

Igazi blikkfangos történet következik, egy massachusettsi diák ugyanis késsel fenyegette meg tanárát, hogy az adjon neki pénzt a GTA: San Andreasra.

Leleplezték az újgenerációs Splatterhouse-t

A játéktermekből ismerős Splatterhouse újgenerációs változatának készültéről eddig is tudtunk, viszont a hivatalos bejelentés a mai napig váratott magára.

Red Alert 3 - negyed órányi háború

Red Alert készülő, harmadik részéből most 15 percnyi ingame jelenetet tekinthetünk meg, amelyben a játékmenet kerül előtérbe. Lássuk, mire számíthatunk!

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Készül a Stranglehold második része?

Bár Max Payne koronája érintetlen maradt, a hasonló stílusú lövöldözést feldolgozó Stranglehold az elmúlt év egyik legizgalmasabb akciójátéka volt.

H.A.W.X. bemutató az UbiDays 08-on

A Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X. a vadászpilóták nem mindennapi világába enged betekintést. Végre mozgásban is megtekinthetjük a játékot.

Prince of Persia - új Herceget köszönthetünk

A játék producere, Ben Mattes elárult néhány apró részletet a közelgő Prince of Persia apizódról, amelyben egy teljesen új Herceget köszönthetünk.