Hírarchívum - 2008. május

Beyond Good & Evil 2 trailer

Az Ubisoft megannyi sikeres játéka közül az egyik legkedveltebb a 2003-ban megjelent Beyond Good & Evil volt és hamarosan megérkezik a folytatás.

Guitar Hero: On Tour - a Nintendo DS verzió

Mint tudjuk, hamarosan a kézi konzolok is részesülnek a Guitar Hero nyújtotta élményből, ennek örömére tekintsük meg a DS-re készített változatot.

Végre mozgásban az új Prince of Persia

Végre mozgásban is megtekinthetjük a Prodigy alcímmel emlegetett Prince of Persia epizódot, amely új megközelítésből fogja bemutatni a Herceg kalandjait.

Brothers in Arms: HH - harc az esőben

A UbiDays 08 keretén belül bemutatásra került egy Brothers in Arms: Hell's Highway videó, amelyben szemügyre vehetjük a játékmenetet és a grafikát.

Kane's Wrath - bemutatkozik a konzolos irányítás

Június végén érkezik a Command & Conquer 3: Kane's Wrath Xbox 360-as változata, ám stratégiáról lévén szó, az irányítás sokakat eltántoríthat a játéktól.

Hivatalos: PC-re is jön a Street Fighter IV

Csak nem? Végre valakinek eszébe jutott, hogy PC-re is ki kéne adni egy verekedős játékot? Igen: a Capcom számítógépre is megcsinálja a Street Fighter IV-et.

Készül a Tiger Woods PGA Tour új része

A jó hír az, hogy készül a Tiger Woods PGA Tour új része, a rossz viszont, hogy az EA új stratégiájának köszönhetően ebből sem készül majd PC-s változat.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Venetica - az első mozgókép

A tegnapi bejelentés után megérkezett az első videó, amelyen mozgás közben csodálhatjuk meg Scarlettet, a Halál lányát, akire izgalmas kalandok várnak.

Új Far Cry 2 trailer

Új látnivaló érkezett a nagysikerű Far Cry folytatásából, amely Afrika veszélyes vidékeire kalauzolja el az izgalomra és gyönyörű grafikára vágyó játékosokat.