Hírarchívum - 2008. május

Race Driver: Grid demo túl az egymillión

A Codemasters legújabb játéka, amely a Race Driver: Grid alcímet viseli figyelemreméltó sikrekre számíthat: a demo verzió sokak tetszését elnyerte.

Guitar Hero 4 - képek és apró infók (update)

A Guitar Hero hamarosan új formában tér vissza, hogy legyőzze legnagyobb ellenfelét, amelyet a Rock Band személyében talált meg. Lássuk az új infókat!

Kiszivárgott a STALKER: Clear Sky E3-as demója

Galád szoftverkalózok ellopták, majd kiszivárogtatták a világhálóra a STALKER: Clear Sky majd 500 MB-ot nyomó E3-as demóját.

Jake Gyllenhaal a Prince of Persia mozi főhőse

Felfedték a Prince of Persia mozifilm főszereplőjének karakterét - eszerint Jake Gyllenhaal, a Túl a Barátságon sztárja fogja alakítani a főhőst!

Mortal Kombat vs DC - Superman színre lép

Batman, Scorpion és SubZero után megmutatták végre a Mortal Kombat vs DC Universe negyedik, már bejelentett karakterét, Supermant is. Összesen öt új kép érkezett.

Premier előtti Skate 2 videótrió érkezett

Hamarosan bejelentik a 2009-ben megjelenő Skate 2-t, a nagy esemény előtt viszont az Electronic Arts kiadott három kedvcsináló videót.

Baja - kulisszatitkok másfél percben

Másfél perces videó érkezett az MX vs. ATV alkotóinak új játékáról: a film során a Baja készítéséről derülnek ki érdekességek a dizájner és a producer jóvoltából.

Júniusban jön a Final Fantasy Tactics A2

Június végén kerül boltokba a legújabb DS-exkluzív Final Fantasy epizód. A Final Fantasy Tactics A2 a GameBoy Advance-re megjelent előd méltó utódjának ígérkezik.

Késik a Splinter Cell: Conviction?

Érdkekes pletyka látott ma napvilágot, hála az Xbox World 360 magazinnak. Értesüléseik szerint még elég sokat kell várnunk Sam Fisher legújabb kalandjaira.

Spore - terítéken az egysejtűek

Új bemutató videó jelent meg a Spore-ból, ezúttal az egysejtű életről szóló fejezetet előtérbe helyező jelenetekkel és fejlesztői kommentárral.