Hírarchívum - 2008. május

Ismét több ezer játékost bannolt a Blizzard

A Blizzard nem először sújtott le a játékaikkal online, nem szabályosan játszó kollégákra, így meg sem lepődünk, hogy játékosok újabb ezreit bannolták.

HWSW: Új fogalomra van szükség a szélessáv után

A legfejlettebb országokban már elérhető optikai kapcsolatok olyan minőségbeli ugrást hoznak majd, mint amilyet a modemhez képest a DSL - írja a HWSW.

Már biztos, hogy jön a Pac-Man mozi

Eddig csak pletyka volt, most már viszont szinte biztos, hogy készül a Pac-Man mozi. A film tervét maga a gyártó, a Crystal Sky Pictures is megerősítette.

Multiplatform lesz a 2009-es Formula 1 játék

A sok éves Playstation 3 exkluzív Formula 1 részek után a 2009-es évadot immáron a többi platform hívői is élvezhetik, köszönhetően a Codemasters-nek.

Premier képek a Prince of Persia: Prodigy-ből

A megannyi rossz minőségű újságscann után megérkeztek végre az első igazi screenshotok a Prince of Persia negyedik részéből, a Prodigy-ből.

Guitar Hero IV hivatalos bejelentés és képek

Mindenki tudja jól, hogy készül a Guitar Hero IV, a bejelentésig azonban az Activision egészen máig várt. Most felfedték az alcímét, és néhány képet is kaptunk.

Infinite Undiscovery képek, trailer és megjelenés

A Square Enix ma néhány kép és egy igen látványos trailer kíséretében felfedte legújabb játékának, az Infinite Undiscovery-nek a megjelenési dátumát.

Bejelentették a Warriors Orochi folytatását

A Warriors Orochi 2 készültéről ugyan tudtunk, de a hivatalos bejelentés váratott magára a mai napig, mikor is bemutatták az Omega Force legújabb játékát.

Augusztusban érkezik a metálkék PSP

A PSP már szinte minden színben pompázott: a csibészes aranytól kezdve a nyálcsorgató cseresznyéig. Tetszik, nem tetszik, hamarosan érkezik az újabb változat.

Wrath of the Lich King - újabb érdekességek

A World of Wracraft: Wrath of the Lich King új és egyben első Hero Classáról tett közzé friss információkat a Blizzard a játék hivatalos weboldalán.