Hírarchívum - 2008. május

Kiszivárgott a Starcraft 2 gépigénye?

Egy spanyol magazin előzetesében fény derült a Starcraft 2 rendszerigényére - pontosabban derült volna, a Blizzard szerint ugyanis csak spekulációról van szó.

Samba de Amigo - megtekinthető az első trailer

A Brothers in Arms-ról elhíresült Gearbox dolgozik a Dreamcast-re megjelent Samba de Amigo új változatán, melyből egy trailert kaptunk ezúttal.

Sam & Max Season 3 csak 2009-ben

Kedvenc nyomozóink, Sam és Max nem idén novemberben érkezik, ahogy egyesek szeretnék, hanem a következő év elején számíthatunk majd rájuk.

Júliusban érkezik a konzolos Supreme Commander

A méltán népszerű Supreme Commander X360-as változatának már áprilisban meg kellett volna jelennie az eredeti tervek szerint, erre azonban csak júliusban kerül sor.

Age of Conan kedvcsináló trailer

Kellemes kedvcsináló trailer érkezett a mai napon megjelent Age of Conan MMORPG-ből, amely szeretné elnyerni a játékosok tetszését.

4,6 GB-ot telepít fel a Metal Gear Solid 4

Legalább 4,6 GB szabad lemezterületre van szüksége a PS3 exkluzív Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-nak - derült ki a játék dobozáról.

Don King Presents: Prizefighter videó duó

Két új videó érkezett a Prizefighter című 2K produktumból. A játék megpróbálja majd betölteni azt az űrt, amit a Fight Night Round 3 hagyott maga mögött.

Jövő héten kezdődik a Ubidays

Jövő héten kerül megrendezésre a Ubisoft saját játékbemutatója, a Ubidays. A rendezvényt élőben nézhetitek majd az interneten keresztül.

Megerősítették a PS3-as Bioshock készültét

Végre. Az EGM júliusi számában leplezik le a Bioshock PlayStation 3-as verzióját - megannyi pletyka és elkotyogott infó után a hír hivatalosan is megerősített.

LEGO Batman: The Videogame látnivalók érkeztek

A legsötétebb és legbizarrabb LEGO-játéknak tűnik a Batman kalandjait feldolgozó LEGO Batman: The Videogame - az új trailer és a képek is erről tanúskodnak.