Hírarchívum - 2008. május

Gears of War 2 - megújul a többjátékos mód

Bár nekem személy szerint nem tetszett a Gears of War multija, az Xbox Live statisztikái bizonyítják, hogy másoknak igen, így az Epicnek megéri vele foglalkozni.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk már játékokban gazdagabb lesz, bár igazán jó címből most is kevés akad: ezúttal a konzolos Quake Wars és a PC-s Mass Effect a kiemelkedő alkotás.

Jövő márciusban érkezik a Resident Evil 5

A Capcom úgy tervezi, hogy az idei üzleti év végén, a naptár szerint jövő márciusban kerülhet boltokba a Resident Evil Afrikában játszódó ötödik része.

Rayman: Raving Rabbids 3 - az első teaser videók

Nyílt titok, hogy a jövő héten bemutatásra kerül a Rayman nevével fémjelzett sorozat új része, a Raving Rabbids 3 - természetesen ez is inkább a vérnyulakat helyezi előtérbe.

Befejeződtek a Ninja Gaiden II munkálatai

Elkészült a Ninja Gaiden második része: a játék végleges változatára már csak a tömeggyártás vár, hogy június harmadikán mindenkihez eljuthasson a várva-várt folytatás.

Guitar Hero 4 - ismerjük meg a dobot

Mint már tudjuk, hamarosan elérkezik a negyedik Guitar Hero epizód, amely tartalmazni fogja a sokak által kedvelt dobokat. Lássuk, milyen lesz!

FIFA 09 - továbbfejlődik a játékmenet

Bár a FIFA 09 hivatalos bejelentése még várat magára, egy amerikai magazin jóvoltából fény derült néhány érdekességre a sorozat legújabb darabjával kapcsolatban.

Konzolokra is elkészül a Gyűrűk Ura Online?

Hatalmas siker volna egy konzolos World of Warcraft, de a Blizzard a pletykák ellenére nem csinálja meg. Remélhetőleg a Turbine nem fogja elkövetni ezt a hibát.

Playstation Home - képek a bétából

Néhány kép érkezett a Playstation online rendszeréből, amely a Home nevet viseli, és a játékos reményei szerint hamarosan bejárhatjuk benne virtuális otthonunkat.

Metal Gear Solid 4 reklámok

Hamarosan elérkezik a megjelenés ideje, ezért lassan beindul a marketing-gépezet, ennek köszönhetően megtekinthetünk néhány reklámot.