Hírarchívum - 2008. június

Spore: Creature Creator - a határ a csillagos ég

Megjelent a Spore: Creature Creator, a lelkes rajongók pedig azonnal rávetették magukat, majd létrehozták képzeletük legvadabb teremtményeit.

Atlantica Online bejelentés képekkel és videóval

Új játék kezd körvonalazódni az NDOORS műhelyében, amely megpróbál új színt vinni az MMO játékok közé, hála a remeknek tűnő stratégiai résznek.

Resistcance 2: Rise of Man látnivalók

A mozgóképek után most újabb képek érkeztek a Playstation 3 egyik legsikeresebb nyitócímének folytatásából, a Resistance 2-ből, amely novemberben érkezik.

Első képek a Gothic 3 kiegészítőjéből

Az idei év végén érkezik a sokak számára csalódást okozó Gothic harmadik részének első kiegészítője, amely még szebb grafikát és új harcrendszert ígér.

Készül a hordozható Way of the Samurai

Dolgos csapat ez az Acquire: jelenleg keményen dolgoznak a PS3-as Way of the Samurai 3-on, a Wii-s Tenchu 4-en, ráadásként pedig most bemutatták új PSP-s címűket is.

Leállították a Heavenly Sword 2 fejlesztését?

Bár sosem jelentették be, azt azért megszellőztették a Sony-nál, hogy lesz Heavenly Sword 2 - most úgy tűnik, a várva-várt folytatás mégsem fog elkészülni.

Szeptember elején érkezik a Facebreaker

Miután a Don King Presents: Prizefighter csúnyán lebőgött, a Fight Night Round 4 megjelenése pedig még messze van, érdemes lehet majd kipróbálni a Facebreakert.

Mozgásban a konzolos Kane's Wrath

A számítógépre már hónapok óta elérhető Command & Conquer 3: Kane's Wrath konzolos debütálásáig sincs már hátra sok idő, talán még féllábon is kibírjuk!

Golden Joystick Awards - Szavazz a legjobbakra!

Az idei esztendőben is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards, immáron 26. alkalommal. Itt az idő, hogy szavazz kedvenc játékaidra!

Miért is késik a PS3-as The Last Remnant?

Eddig nem sok információt tudhattunk a Square Enix gondozásában készülő The Last Remnant című szerepjátékról, ám most néhány dologra fény derül.