Hírarchívum - 2008. június

Megérkezett az első Battlestations: Pacific trailer

Végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a magyar fejlesztésű Battlestations: Midway folytatását, mely számítógépekre és Xbox 360 konzolra fog megjelenni.

Spore: Lénylabor - túl a 250 ezer szörnyön

A Maxis bejelentette, hogy a héten kiadott Spore: Creature Creator (Lénylabor) segítségével nem kevesebb, mint 250,000 új idegen életformát hoztak létre a játékosok.

Novemberben érkezik a Tomb Raider: Underworld

A Crystal Dynamics által fejlesztett Tomb Raider sorozat legújabb tagja az Underwolrd nevet viseli és november folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Új projecten dolgozik az Infinity Ward

A TalkPlayStation.com online konzolos magazin belső értesülései szerint a legutóbb Call of Duty 4-et fejlesztő Infinity Ward egy teljesen új játékon dolgozik.

Ultimate Fighting Championship 2009 videó

Végre befutottak az első gameplay jelenetek a 2007-es E3-on bemutatott Ultimate Fighting Championship 2009 című verekedős játékból.

Mégis elkészülhet a Metal Gear Solid 5

Snake története mégsem ér véget a negyedik résszel, a kiadó ugyanis már nagyba tervezi a folytatást. Hölgyeim és Uraim, jön a Metal Gear Solid 5!

Az első Lord of the Rings: Conquest trailer

Végre mozgásban is megtekinthető a Star Wars Battlefront készítőinek legújabb játéka, amely Középföldére kalauzolja a játékosokat.

Hamarosan jönnek az első PS3-as platinum címek

Hamarosan az EU piacra is befutnak az első PS3-as platinum címek - a programban régi nagy játékok második kiadásához lehet akciós áron hozzájutni.

Call of Duty: World At War - az első trailer

És végre itt a várva vár első mozgóképeket is tartalmazó debut trailer. A Call of Duty sorozathoz híven akciódús és látványos.

Mozgásban a Star Wars: The Clone Wars

Megérkezett az első videó, amelyben megcsodálhatjuk a Nintendo Wii-re készülő Star Wars: The Clone Wars: Lightsaber Duels-t mozgás közben.