Hírarchívum - 2008. június

Alone in the Dark rendszerigény és PC-s infók

Az Atari néhány érdekes PC-s infó mellett ma hivatalosan is megerősítette az Alone in the Dark rendszerkövetelményét. Nem veszélyes a lista.

Spider Man: Web of Shadows - a harcos pók

A Treyarch gondozásában készülő Pókember játékban nagy hangsúlyt fektetnek a harcokra, hogy minél változatosabb módon intézhessük el ellenfeleinke

2010-ben érkezik a Bioware MMO játéka

A Blair & Company Growth Stock Conference-n tartott előadásán John Riccitello, az EA fejese elárulta, hogy a Bioware átal készített MMO 2010-ben érkezik.

Brothers In Arms: HH - rombolható környezet

Új videó látott napvilágot, amely a Gearbox által fejlesztett Brothers In Arms: Hells Highway rombolható környezetét hivatott bemutatni.

The Witcher Enchanced Edition szeptemberben

Szeptemberben érkezik a tavaly megjelent akció-szerepjáték, a The Witcher különkiadása, amely számos extrát tartalmaz a már megjelent verzióhoz képest.

Nem Michael Ironside lesz Sam Fisher hangja?

Bonyolódnak a problémák a Splinter Cell: Conviction körül. A hírek szerint nem csupán újra kell kezdeni a játék fejlesztését, de új szinkronszínészt is keríteni kell Samnek.

Offspring-nótákkal bővül a Rock Band felhozatala

Mindig örömteli dolog, ha az ember a kedvencéről írhat, pláne akkor, ha az a kedvenc számos nótájával bővíti a népszerű Rock Band zenei felhozatalát.

Késik a Saboteur és a Dragon Age

Két régóta várt címének csúszását jelentette be az Electronic Arts: a Saboteur és a Dragon Age sajnos idén már semmiképpen sem kerülhet boltokba.

Kényszerpihenőn a Final Fantasy Versus XIII

A Square Enix által fejlesztett RPG, A Final Fantasy XIII két külön kiadásban fog megjelenni, amelyből az egyik most kényszerpihenőre került.

Itagaki perelt, de a Tecmo sem hagyja annyiban

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja június elején jelentette be, hogy elhagyja a játékait fejlesztő Tecmo-t és 150 milliós kártérítést követel.