Hírarchívum - 2008. június

Left 4 Dead videóözön

Öt darab videó látott napvilágot, amelyben megtekinthetjük a zombik írtását a Counter-Strike alkotóinak legújabb játékában, amely a Left 4 Dead nevet viseli.

Egyre biztosabb a Blizzard új bejelentése?

A Blizzard Worldwide Invitational közeledtével nem csupán a Starcraft 2-vel kapcsolatos hírek sokasodtak meg, hanem a cég új játékáról is egyre többen pletykálnak.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Újabb Call of Duty: World at War látnivalók

Újabb látnivalók érkeztek a Call of Duty sorozat soron következő részéből, az ismét a második világháborúban játszódó World at Warból.

Az első Pro Evolution Soccer 2009 képek

Megérkeztek az első képek az ősz folyamán megjelenő Pro Evolution Soccer legújabb tagjáról, amely még szebb grafikát és jobb játékmenetet ígér, mint elődei.

Mortal Kombat vs DC Universe hírek, szereplőlista

A Midwayes srácok felfedtek több szereplőt is a Mortal Kombat vs DC Universeből - a részleges listán és a friss képeken kívül pár újdonságra is fény derült.

StarCraft 2 megjelenési pletykák

Nemrégiben három internetes játékkereskedő oldal frissítette a várható terméklistáját, mely örömünkre a várva várt StarCraft folytatást is érintette.

Battlefield: Bad Company - humoros videók

Emlékszel még a Gears of War nagyszerű trailerére? Akkor nézd meg, hogy képzelik el eazt az EA Dice munkatársai, akik remek paródiát készítettek belőle.

FlatOut: Ultimate Carnage - a végleges dátum

Xbox 360-ra már lassan egy éve megjelent a FlatOut újgenerációs változata, ám a számítógépes port boltokba kerülése július közepéig várat magára.