Hírarchívum - 2008. június

Call of Duty 5 médiadömping egy hét múlva hétfőn

Egy hét múlva hétfőn, vagyis június 23-án egy rakat médiaanyag kíséretében az internetes közösség előtt is felfedik a Call of Duty 5: World at War-t.

Alone in the Dark - a mozgásérzékelős irányítás

Próbáltad már elképzelni, vajon milyen lehet a Nintendo Wii-re keszülő verziója az Alone in the Dark című játéknak? Ha nem, akkor most itt a lehetőség, hogy megcsodáld!

Új PS3 kontroller várható?

A Kotaku értesülései szerint egy nevét nem vállaló cég elhintett néhány információt az új Playstation 3 kontrollerrel kapcsolatban, amely hamarosan napvilágot láthat.

Újabb Fable 2 képek

Három darab új kép érkezett a Fable 2-ből, amely a remek történetnek és játékmenetnek köszönhetően még több szórakozást ígér a játékosoknak, mint az előző rész.

Új játékot mutat be a Blizzard a hónap végén?

A hónap végén kerül megrendezésre a Blizzard Worldwide Invitational, melyen a pletykák szerint új játékot jelent majd be a méltán népszerű kiadó-fejlesztő brigád.

November 4-én érkezik a Bioshock PS3-ra

Végre nyilvánosságra került, hogy a Sony konzoljára, a Playstation 3-ra mikor is érkezik meg a Bioshock. A dátum nem más, mint november negyedike.

Az első Viva Pinata: Trouble in Paradise trailer

Megérkezett az első trailer a legújabb Viva Pinata epizódból, amely a Troble in Paradise nevet viseli, és feledhetetlen szórakozást kínál a játékosoknak.

Limbo of the Lost - botrányos lopások

Sokszor mondjuk, hogy jótól lopni nem szégyen, ehhez pedig továbbra is tartjuk magunkat - na de pályarészeket, textúrákat lemásolni az mégis túlzás, nem?

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Júliusban jön az X360-as Unreal Tournament III

Már jó ideje körvonalazódni látszott az Unreal Tournament III Xbox 360-as verziójának megjelenése, végül a minap fény derült a végleges dátumra.