Hírarchívum - 2008. június

Júliusban érkezik American McGee újabb műve

Júliusban érkezik az elvont játékairól híres American McGee lejújabb agymenése, amelyben a közkedvelt Grimm meséket mutatja be, saját felfogása szerint.

Metal Gear retrospective - az utolsó

Elérkezett az idő, hogy az utolsó retrospective epizód megtekinthető legyen. Holnap végre megérkezik a várva várt játék, addig is érdemes szemügyre venni ezt a videót.

Ingyenes lett a Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy

A mai naptól ingyen letölthető a Midway Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy című, korábban konzol exkluzív játékának PC-s átirata.

Újabb Call of Duty 5: World at War képlopatok

Újabb, sajnos ezúttal is scannelt, de most legalább jobb minőségű képlopatok érkeztek a második világháborúba visszatérő Call of Duty 5: World at Warból.

Nyilvánossá tették a Spore hivatalos gépigényét

Az Electronic Arts nyilvánossá tette a Maxis idén ősszel megjelenő legújabb játékának, a Sporenak a hivatalos gépigényét. Igencsak baráti a lista!

Tölthető PC-s Race Driver: Grid második demója

A Codemasters kiadta a PC-s Race Driver: Grid második kipróbálható verzióját. Az eBay Motors által támogatott új demóban két pályán száguldozhatunk izomautónkkal.

Mozifilm készül a Hupikék Törpikékből

Magas hegyek mögött, hol a tenger hupikék, ott laknak ők a törpikék - hamarosan ismét énekelhetjük a dalocskát, hiszen mozifilm készül Törppapáék meséjéből.

A World of Warcraft függőség kínosabb a pornónál

Dr. Gerald Block neves amerikai pszichológus szerint az emberek a pornófüggőségnél is kényelmetlenebbnek tartják a WOW addikciót.

miniEB: Légy Te az Európa-bajnok!

Hosszú idő után újra focibajnokságot hirdet a FIFA Hungary. Az aktuális Európa- bajnokság alkalmából megrendezett tornán 16 csapat játszik a nyereményekért!

Emberére akadt a Grand Theft Auto IV

Megjelenése után rögtön véget vetett a Grand Theft Auto IV hosszú hetekig tartó uralmának a LEGO Indiana Jones - a múlt heti brit toplista következik.