Hírarchívum - 2008. június

Újabb Metal Gear Solid pletykák láttak napvilágot

Nem ezúttal, nem a Metal Gear Solid 4 esetleges Xbox 360-as változatáról lesz szó, hanem az eredeti játék újrakiadásáról és egy új PSP-játékról.

Cryostasis - reszketés a félelemtől és a hidegtől

A Vivisector című, botrányosan sikerült FPS-t jegyző Action Forms legújabb játéka komolyabb történettel, külcsínnel és némi hangulattal is fog rendelkezni.

SW: The Force Unleashed - az Erő sötét oldala

Újra láthatunk néhány képet a legújabb Star Wars játékból, amelyben a Sötét Nagyúr, Darth Vader tanítványként taszíthatjuk a galaxist a pusztulás szélére.

Bejelentették a Civilization IV: Colonization-t

A nagyszerű Civilization IV hamarosan új kiegészítőt kap, amely a sokak számára emlékezetes Colonizationt varázsolja mai köntösbe.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir bejelentés

A nagyszerű szerepjáték, a Neverwinter Nights 2 már kapott egy kiegészítő lemezt, ám az Obsidian szorgos kezei alatt készül a második kiegészítő.

Képeken a legújabb Spider-Man

Vadi új képek láttak napvilágot, pontosan 7 darab, a Treyarch által fejlesztett új Pókember játékból, amelynek teljes neve Spider-Man: Web of Shadows.

Hamarosan érkezik a konzolos C&C: Kanes Wrath

PC-re már március végén megérkezett a Command & Conquer harmadik részének első kiagészítője, amely június 13-án jelenik meg X360-ra is.

Premier képek és trailer a Tenchu 4-ből

Egy premier trailer kíséretében megérkeztek az első képek a Tenchu 4-ből. Az Xbox 360-as előző rész után a legújabb epizód már Nintendo Wii exkluzív lesz.

Javítás érkezik a BF: Bad Company demójához

A DICE jelentette, hogy a holnapi nap folyamán elérhető lesz egy javítás a Battlefield: Bad Company demo verziójához, amely néhány zavaró hibát orvosol.

Enemy Territory: Quake Wars demó a Live-on

Bár a külföldi sajtó szerint a Quake Wars konzolos változata csúnyán leszerepelt, a demót nem árthat letölteni, hiszen mégiscsak a személyes tapasztalat a mérvadó.