Hírarchívum - 2009. október

Új felmérés riogatja a gamer gyerekes szülőket

Amerikai kutatók szerint a videojáték használat erős fizikai fájdalommal jár, és már egy óra után érezni a hatását. A média már rákapott a hírre.

Fist of the North Star Musou leleplezés és teaser

A Fist of the North Star Musou egy 2010-ben Xbox 360-ra és Playstation 3-ra megjelenő akciójáték lesz a Koei Tecmotól. A stuffnak már elindult a teaser oldala is!

Végleges dátumot és új dobozt kapott a Darksiders

A poszt-apokaliptikus akciójátékok szerelmesei most jól lesznek látva, hamarosan jön a Bayonetta, a Dantes Inferno, és a Darksiders: Wrath of War is!

Mégsem csúszik a PC-s Modern Warfare 2

Jó hírt közölt velünk az Infinity Ward! A Playstation 3-as és az Xbox 360-as verzióval egy időben kerül a boltok polcaira a PC-s Call of Duty: Modern Warfare 2 is!

Új Mario-játékon dolgozik a Nintendo?

Könnyen lehet, hogy új Mario-játékon dolgozik a Nintendo, már amennyiben hihetünk derék vízvezetékszerelőnk szinkronhangjának, Charles Martinetnek.

Hazai eladási toplista - az élboly változatlan

Ahogy az várható volt, az összesített toplista dobogóján ismét a FIFA 10, a World of Warcraft és a Need for Speed: Shift állnak, s lejjebb sem történtek változások.

Megérkezett a szokásos heti galériafrissítés

E heti összeállításunkban olyan játékok kaptak helyet, mint a DC Universe Online, a Forza Motorsport 3, a Gran Turismo 5 vagy az új Grand Theft Auto IV kiegészítő.

Közzétették a teljes Band Hero dallistát

A Guitar Hero játékok hazai forgalmazója, a BSC ma közzétette a hamarosan megjelenő Band Hero teljes dallistáját. Vannak benne meglepetések!

Új Bioshock 2 infók érkeznek a héten

A héten vadi új információk és jelenetek látnak majd napvilágot a Bioshock 2 kapcsán, valamint új karaktereket is megismerhetünk, tette közzé Geoff Keighley.

Assassins Creed: Lineage kedvcsináló érkezett

A Ubisoft nagy erőkkel készíti az Assassins Creed 2 előzményeit feldolgozó rövidfilmet, amelynek megérkezett az első előzetese, Ezio apjával a főszerepben.