Hírarchívum - 2009. október

Elstartolt a Dragon Age Journeys

A karakterkészítő után ezúttal egy 2D-s, böngészőben futtatható szerepjátékkal reklámozza az Electronic Arts a hamarosan megjelenő Dragon Age: Originst.

Nem kell majd telepíteni a Final Fantasy XIII-at

A fejlesztők szerint nem kell majd telepíteni a Final Fantasy XIII PlayStation 3-as változatát, ennek ellenére pedig a töltési idők sem lesznek hosszabbak.

Megerősítették a Fable 3 Natal-támogatását

A Tokyo Game Show alatt röppentek fel az első pletykák, miszerint a Lionhead új játéka, a Fable 3 támogatná a Microsoft új eszközét, a Natalt.

Már biztos: Bruce Willis játszik a Kane & Lynchben

Ezúttal nem a Kane & Lynch folytatásáról van szó, hanem a készülő mozifilmről: mostanra biztossá vált, hogy nem más, mint Bruce Willis lesz az egyik főszereplő

Band Hero bajnokság a Budapest Game Show-n

Az idei utolsó Neversoftos ritmusjáték megjelenése alkalmából Band Hero versenyt rendez az Activision a Budapest Game Show keretein belül október 31-én.

Mozgásban a Shattered Horizon

Ingame videó érkezett a Futuremark Games Studio nem is olyan rég bejelentett játékáról, a kizárólag PC-re megjelenő Shattered Horizonról.

Letölthető a Painkiller: Resurrection demója

Kissé terebélyesre sikerült a Painkiller folytatásának demója, 1.4 gigabájt szabad helyre lesz szükségünk, ha ismét irtani szeretnénk a pokol hordáit.

Metro 2033 bejelentés PC-re és Xbox 360-ra

A játékot még 2005-ben jelentették be először, majd végül kiadó nélkül maradt, ám a THQ most felkarolta a projektet és PC-re, valamint X360-ra jelenteti meg.

Project Natal - A Rare elismerően beszél róla

A Rare egyik fejlesztője, George Andreas elismerően beszélt a Microsoft rendszeréről, amely szerinte eddig soha nem látott módon szórakoztatja a játékosokat.

Új jutalomrendszeren dolgozik Microsoft

Ma a cég megerősítette, hogy jelenleg egy új jutalomrendszeren dolgoznak, amellyel igyekeznek elnyerni az Xbox Live felhasználók elismerését.