Hírarchívum - 2009. október

Aranylemezen a Dragon Ball: Raging Blast

A Namco Bandai ma bejelentette, hogy aranylemezre került a a sorozat következő darabja, a Dragon Ball: Raging Blast, amely konzolokra lesz elérhető hamarosan.

Új képek érkeztek a Prison Break című játékból

Új képeken csodálhatjuk meg a Szökés című filmsorozat alapján készülő játékot, amelyben Tom Paxtont bőrébe bújva ismerhetjük meg a Fox River rejtett titkait.

Remek pontszámokkal büszkélkedhet a Bayonetta

Japánban hamarosan megjelenik a Bayonetta, amely leginkább a Devil May Cry sorozatra hasonlít, és az előzetes tesztek alapján nagyszerű értékeléseket kapott.

Splinter Cell: Conviction - Egyszer akár PS3-ra is

A Ubisoft Montreal CEO-ja, Yannis Mallat egy interjú során elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-ra szánt Splinter Cell epizódra is, ám ez még a jövő zenéje.

Windows 7 buli és kedvezményes vásár ma este!

A Microsoft és a Mammut 2 Saturn szeretettel meghív mindenkit a Windows 7 megjelenésének alkalmából rendezett ma esti nyereményjátékra és éjféli vásárra!

A végéhez közeledik a Perpetuum zárt bétája

A magyar Avatar Creations örömmel jelenti be, hogy a Perpetuum egy új tesztelési fázisához érkezett. A jó hír mellé új képek és egy trailer is érkezett.

Starcraft 2 - 20 percnyi látnivaló érkezett

Megérkezett a negyedik Battle Report, amely ismét jó hosszúra, 20 percesre sikeredett, de a rajongók szemügyre vehetik kedvencüket akció közben is.

Jövő év elején érkezik a Star Trek Online

A játék producere, Craig Zinkievich elárulta, hogy a következő év elején érkezik a Cryptic által fejlesztett Star Trek Online, amelynek hamarosan indul a bétája.

Már készül a Killzone harmadik eljövetele?

Az OPM magazinban érdekes dologra figyelhettek fel az olvasók, ugyanis néhány szupertitkos játékról pletykált a lap, amelyek 2010-ben érkeznek.

A PS3 először nyomta le a Wiit és az Xboxot is

Még sosem volt olyan, hogy a Playstation 3 az eladási listákon egyszerre nyomta volt le a Nintendo Wiit és az Xbox 360-at. Szeptemberben viszont sikerült neki!