Hírarchívum - 2009. október

Elkészült a Dragon Age, késik a PS3-as verzió

Sokat kellett várni a BioWare új szerepjátékára, de úgy tűnik, megérte. A Dragon Age: Origins talán az idei év egyik legígéretesebb RPG-je.

Star Trek Online - a végső határ

Space. The Final Frontier... Így kezdődik a Star Trek Online előzetese, mely szavak sok rajongó számára lehetnek ismerősek - két percnyi gameplay anyag érkezett a minap.

Need for Speed: World Online látnivalók érkeztek

Négy új hivatalos kép és két videó érkezett a Need for Speed-sorozat legújabb részéről, az online vizekre evező World Online-ból.

December elején érkezik a PC-s Colin McRae: Dirt 2

Pár hónapos késés után ugyan, de december elején végre boltokba kerülhet a Colin McRae: Dirt 2 DirectX 11-támogatással felruházott, számítógépes változata.

Left 4 Dead 2 - befutott az új előzetes

Megtekinthető a Left 4 Dead 2 legújabb trailere, melyben közel háromperces betekintést nyerhetünk a Valve új csapatban zombigyilkolós lövöldéjébe.

Az elmúlt 20 év legobb játékai Molyneux szerint

A Black and White és a Fable sorozat atyja egy interjú során elárulta, hogy szerinte melyek voltak az elmúlt 20 esztendő legjobb és legmeghatározóbb játékai.

Új Unreal játék hamarosan?

Az Epic oldalán rövid időre feltűnt egy logó és némi szöveg, mely arra enged következtetni, hogy a legendás Unreal hamarosan folytatódik!

Elkelt a százmilliomodik a Need for Speed

Százmillióra rúgnak a Need for Speed-sorozat eladásai! Nem is kellett több, az EA azóta a világ legkeresettebb autóversenyeként emlegeti a szériát.

Assassin's Creed II - a ruha teszi az embert

Megérkezett az Assassin's Creed II utolsó előtti fejlesztői videónaplója, emellett pedig érdekes utalásokat hallottunk a készítőktől a sorozat jövőjét illetően.

Kitudódott a Modern Warfare 2 gépigénye

Vészesen közeledik a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenése, nekünk már előre izzad a kezünk - ideje megtudni, milyen gép kell a PC-s verzió alá.