Hírarchívum - 2009. június

ArmA 2: Black Hawk Down - a FILM!

Hogy mi történik, ha a Sólyom végveszélyben találkozik az Armed Assault 2-vel? Megszületik egy isteni, szívbe markoló kisfilm a háború legsötétebb arcáról. Nézzétek!

Havidíjas szolgáltatás készül a Call of Duty-hoz?

Az Activisionnek elképesztő pénzeket hoz a konyhára a Call of Duty sorozat, azonban a legfrissebb pletykák szerint a kiadó még tovább fejné kedvenc tehenét.

Hamarosan kezdődik a Nyári Alfa Challenge

Két nap múlva veszi kezdetét az egész nyáron tartó Nyári Alfa Challenge névre hallgató versenysorozat, mely során a GT Legends-ben mérhetik össze képességeiket a játékosok.

Perpetuum bemutató a SceneCON 2009-en

A SceneCON 2009 digitális művészeti találkozó fog helyt adni az új magyar fejlesztésű sci-fi MMORPG, a Perpetuum legelső nyilvános bemutatójának.

Újra száguld a Need for Speed: Shift

Az Electronic Arts gondozásában készülő Need for Speed: Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot. Az új videóban a szinteket leshetjük meg.

Max Payne hangja is megváltozik a folytatásban

Arról már beszámoltunk, hogy mennyit változott Max fizimiskája az első két rész óta, ám ma megtudtuk, hogy ezzel együtt a hangját adó színészt is lecserélték.

Brutal Legend - Egy Guinness rekorddal több

Az EA mindig is értett a megfelelő reklámozáshoz, nincs ez másként a Brutal Legend esetében sem, melynek rajongói Guinness rekordot állítottak fel.

Hamarosan új Metal Gear bejelentés várható

Már több, mint egy éve annak, hogy megjelent a Metal Gear Solid 4, s ennek örömére nagy bejelentést tervez a Konami csapata, ami nem egy új játék lesz.

Új Assassins Creed 2 screenshotok a galériában

Új Assassins Creed 2 screenshotok landoltak a galériában, amelyeken szemügyre vehetjük a csodálatos környezetet, ahol majd kalandozunk a játék során.

Elindult a PES 2010 honlapja egy visszaszámlálóval

Útnak indult a PES 2010 hivatalos weboldala,a peswantsyou.com. Az oldalon egyelőre nem sok minden van, de megfigyelhető középen egy nagy visszaszámláló.