Hírarchívum - 2009. június

Natural Selection II: látnivalók és infóáradat

Jó pár artwork, információ, és egy minimum követelményt hirdető lista is felbukkant a napokban a Natural Selection II hivatalos honlapján.

Hírek és érdekességek a Planet 51-ről

Újabb hírek és érdekességek érkeztek a 2007 novemberében bejelentett, Planet 51 című animációs film alapján készülő játékról. A sztori egész jónak ígérkezik!

PES 2010: lehullt a lepel a titokzatos számlálóról

Tegnap éjfélkor lejárt a Pro Evolution Soccer honlapján lévő számláló, a frissen bejelentett infók olvasása közben pedig sok érdekességgel találkozhatunk.

Grand Theft Auto 4 - letölthető a legújabb javítás

Elérhetővé vált a legújabb patch a Grand Theft Auto 4 PC-s verziójához, mely pár kisebb javítást tartalmaz a tavaly megjelent játékhoz.

Transformers 2: The Game kedvcsináló előzetes

A harcvonalakat meghúzták. Az oldalak megválasztottak. És A Bukott színre lép! Elkezdődött a Transformerek végső csatája. Mert a bosszú hatalmas erő.

Assassins Creed 2 - A korhű Velence

A GameTrailers jóvoltából megtekinthetjük a már látott előzetes elemzését, amelyből megtudhatjuk, mennyire korhűre is sikerült Velence.

Két új előzetes érkezett a Wolfensteinről

Két új trailer tekinthető meg az augusztusban boltokba kerülő Wolfensteinről. A népszerű sorozat új részére ezúttal sem lehet panasz, betegebb lesz, mint valaha!

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

Megint erőszakos lesz a Mortal Kombat

Míg a Mortal Kombat vs. DC Universe című részt tinédzsereknek szánták, Ed Boon és a készítők szerint a kilencedik rész ismét visszatér a brutalitáshoz.

Újabb pletykák a Playstation 3 Slim kapcsán

Újabb pletykák kaptak szárnyra a sokat emlegetett Playstation 3 Slim kapcsán, ezúttal az angol PlayStation World Magazine jóvoltából.