Hírarchívum - 2009. június

Egyre több játékos kalandozik Tolkien világában

Egyre több és több játékos talál otthonra Tolkien világában, ezért egyre népszerűbbé válik az MMO-t kedvelők körében a The Lord of The Rings: Online.

Lezárult a Halo Gyilkos tárgyalása

Kedden végre lezárult Daniel Petric, alias „Halo Gyilkos” tárgyalása. Aki még nem ismerné a történetet, a srác fanatikus Halo-játékos volt.

Battlefield 1943 - lesz kipróbálható változat

A Battlefield 1943 zárt béta tesztje jelenleg is zajlik, ám a fejlesztők szerint ne számítsunk publikus változatra - kárpótlásul demót kapunk majd.

Felvásárolták a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztőit

A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.

Splinter Cell: Conviction - Microsoft-exkluzív marad

Ugyan az E3-on már exkluzív játékként mutatta be a Microsoft a Splinter Cell új részét, most az is bizonyossá vált, hogy később sem lesznek további átiratok.

Csak jövőre jelenik meg a Splatterhouse

A Namco Bandai gondozásában készülő, újjáélesztett Splatterhouse az idei esztendőben már nem kerül a boltok polcaira, jövőre halasztották a megjelenését.

Transformers: Revenge of the Fallen - Karakterek

Két új videó érkezett a nyári blockbusternek ígérkező Transformers Revenge of the Fallen című filmből készült játékadaptációról, amelyeket Justin Thomas kommentálja.

512 MB tárhely az Xbox 360 Arcade kiszerelésben

A Microsoft a minap bejelentette, hogy az új Xbox 360 Arcade gépeket ezentúl nem 256, hanem a duplája, 512 MB tárhellyel látják el.

Nem lesz havidíjas a Call of Duty

Az Infinity Ward hivatalosan is cáfolta a napokban felröppent pletykákat, miszerint a jövőben érkező Call of Duty-k multiplayer módjai havidíjas extrákkal bővülnének.

Lemezen is megjelenik a Pain

A PlayStation Network egyik legnépszerűbb játéka a Pain, amely végre lemezes formában is tiszteletét teszi a boltok polcain, természetesen minden eddigi kiegészítőjével együtt.