Hírarchívum - 2009. június

Tölthető az Anno 1404 kipróbálható változata

Letölthető az Anno 1404 (amerikai címén Dawn of Discovery) kipróbálható változata, amely a hónap végén jelenik majd meg PC-re, Wii-re és DS-re.

Miért nincs multiplayer a PC-s Ghostbustersben?

Amerikában már tegnapelőtt megjelent a Ghostbusters című játék, amelynek a PC-s verziójából kimaradt a többjátékos mód. Most megtudtuk, hogy miért.

Megjelent és tölthető az iPhone OS 3.0

Az Apple végre kiadta az iPhone nem is olyan rég leleplezett legújabb, 3.0-ás verziójú szoftverét. Az update már tölthető az iTunes rendszerről!

Fény derült a Dragon Age: Origins gépigényére

A Bioware marketingesének jóvoltából fény derült a Dragon Age: Origins gépigényére; az információk alapján nem feltétlenül kell atomerőmű a játék futtatásához.

Elkészült a Call of Juarez: Bound in Blood

Napjaink egyik legjobb western akciójátéka elkészült, már nem kell sokat aludni a megjelenésig - júliustól újra szólhat a kedvenc hatlövetűnk!

Megjelenés előtti demót kap a Singularity

A közeljövő egyik legizgalmasabb FPS-ének tűnik a Raven Software új játéka, a Singularity, mely a legfrissebb hírek szerint demót kap megjelenése előtt.

60 millió dolláros játékok az új generációban

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot mondta el véleményét a jelenlegi és a következő generációval, illetve az új online játékplatformokkal kapcsolatban.

Global Agenda - a tündék kora leáldozott

Egy igazán frappáns és humoros előzetes érkezett az Global Agenda nevű, még idén megjelenő új sci-fi akció MMO-ről. A tündék kora leáldozott!

Transformers 2 - videótrió kommentárral

Három nagyszerű videó is érkezett a legújabb Transformers mozifilm eseményeit feldolgozó, Revenge of the Fallen alcímet viselő játékból. Érdemes megnézni!

HWSW: Elkészült a Firefox 3.5 RC1 változata

Hosszú tesztelési folyamat végéhez közeledik a Mozilla, elkészült a Firefox webböngésző új, 3.5-ös verziójának első, kiadásra jelölt változata - írja a HWSW.