Hírarchívum - 2009. augusztus

GamesCom 09: A kiállítás holnap megnyitja kapuit

Augusztus 19-én, azaz holnap megnyitja kapuit Európa legújabb és legnagyobb játékkiállítása, a kölni GamesCom. Le ne maradj semmiről!

PES 2010 - Taktikázzunk, taktikázzunk

Újabb PES 2010 fejlesztői videót adott ki a Konami a napokban. Megleshetjük a Master League nyújtotta új taktikai rendszer érdekességeit, szépségeit.

Egy modder elkészítette az Xbox 1 slim változatát

Míg a világ a Playstation 3 vékony változatáról beszél, addig egy modder elkészítette a régi Xbox ilyen változatát, amely gyönyörűen néz ki az eredetihez képest.

BlizzCon 2009: Starcraft 2 kedvcsináló mozgóképek

Hamarosan kezdetét veszi a Blizzard rendezvénye, a BlizzCon, s ennek örömére a fejlesztők megtekinthetővé tettek két vadi új videót.

Öt ok, amiért a PS3 nyerheti a konzolháborút

A digitalbattle.com gondolt egy merészet és egy csokorba szedte azt az öt okot, melyek miatt a PlayStation három lesz a háború győztese.

Halo 3: ODST karakterlista

Végre megtudtuk a Halo 3: ODST végleges szereplőinek kicsiny listáját. Szinkronhangokkal, és rövid jellemzéssel tárjuk most elétek.

Mi legyen a Sega következő XBLA játéka?

A Sega kíváncsi a játékosok véleményére, s egy szavazással szeretnék eldönteni, hogy mi legyen a következő klasszikus játék, amelyet elkészítenek Xbox Live-ra.

Bioshock 2 - Elkészült a végleges Big Daddy

Már egy ideje készülnek a különböző Big Daddy tervrajzok, ám a mai napon a 2K embere, Colin Fix a blogján közzétette a végleges változat, amely a játékban lesz.

Video hármasfogat remek játékokkal

Három új videó érkezett, amelyeken sikervárományos játékokat vehetünk szemügyre, mint a nagyszerű Rage, az izgalmas Dirt 2 vagy az Operation Flashpoint új része.

Vadi új STALKER: Call of Pripyat látnivalók

Több új kép is megjelent az idén ősszel érkező S.T.A.L.K.E.R. részből, mely a Call of Pripyat nevet fogja viselni, és ismét a Zónába kalauzol el minket.