Hírarchívum - 2009. augusztus

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

GamesCom 09: Új NFS Shift látnivalók

Akik esetleg lemaradtak volna az EA fergeteges GamesCom bemutatójáról, azoknak itt a legújabb Need for Speed: Shift videó, egyenesen a hivatalos NFS blogról!

GamesCom 09: Gyermekvédelem

Indul az idei Gamescom és mindenki várja már a nagy címeket, még nagyobb bejelentéseket. Ám a mai világban nagyon fontos gyermekeink védelme is.

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

GamesCom 09: Dantes Inferno februárban

A Dead Space alkotói ismét nagyon alakítanak a Dante poklával, amelynek végre megtudtuk a megjelenési dátumát: 2010 februárjában érkezik a játék.

GamesCom 09: Brutal Legend demó szeptemberben

A Double Fine fejese, Tim Schafer bejelentette, hogy a következő hónapban végre kipróbálhatjuk az általuk fejlesztett, sokak által várt Brutal Legendet.

GamesCom 09: Márciusban jön a Bad Company 2

Az EA a mai GamesCom konferenciáján bejelentette, hogy a nagysikerű FPS, a Bad Company folytatása jövő márciusban érkezik meg a boltok polcaira.

Aranylemezen a sikervárományos Aion

Végre aranylemezre került a Koreában már megjelent játék európai változata, így már semmi sem állhat a szeptemberi megjelenés útjába, közölte az NCsoft.

Sziget 2009: Rekordlátogatottság a fesztiválon

Az öt fesztiválnap látogatóival számolva és a Tankcsapdára összegyűlt tömeggel együtt összesen 390 ezren voltak a Szigeten, ami 5 ezerrel több, mint az előző rekord.

Novemberben érkezik a Naruto: Ultimate Ninja 5

Novemberben érkezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5, ami a Konohába való visszatéréstől kezdve a Sasukével való első találkozásig dolgozza fel a történetet.