Hírarchívum - 2009. augusztus

GamesCom 09: PS3, V 3.00 frissítés bejelentve

A Sony elárult néhány részletet a legújabb, V 3.00 PlayStation hármas firmware tartalmáról. Elég hasznos dolgokkal tömték meg.

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

GamesCom 09: Új mozgásérzékelős PS3 reklám

A tegnapi Sony konferencia sajnos kevés újdonsággal szolgált sőt, még az élő közvetítéssel is gondok voltak, ám ma megleshetjük az új mozgásérzékelős reklámot.

GamesCom 09: Még a héten jön a Dirt 2 demója

A Codemasters eredetileg szeptemberben tervezte kiadni a játék kipróbálható változatát, ám ma bejelentették, hogy még a héten megérkezik a demó.

GamesCom 09: Titkos Gran Turismo 5 részletek

Új Gran Turismo 5 részletek derültek ki a játék hivatalos oldaláról. A listát már leszedték, de nekünk sikerült megmentenünk az aranyat érő infókat!

GamesCom 09: A második screenshot felhozatal

Nem kellett sokat várni, már meg is érkezett a második nagy adag screenshot a németországi GamesCom kiállításról. Csak tessék, csak tessék!

GamesCom 09: Kiegészül az Age of Conan

A Funcom bejelentette az Age of Conan első kiegészítőlemezét, a Rise of the Godslayert, mely a keleti kultúrák felé viszi el a játék történetét.

GamesCom 09: Fable 2 Episodic és Fable 3 premier

Peter Molyneux, a Lionhead Studios atyja két Fable játékot is bejelentett ma a GamesComon. Az egyik Fable 2: Episodic, a másik pedig a várva-várt harmadik rész!

GamesCom 09: Pirinyó játékok PSP-re

Mint azt korábban már érintettük a Sony mini játékokkal kedveskedik nekünk a Store-on. Most nézzük részletesebben miről is van szó.

GamesCom 09: Playstation 3 Slim részletek

A Sony a tegnapi GamesCom konferenciáján bejelentette a Playstation 3 vékony változatát. Az új modell sokat fogyott az előzőhöz képest, jöjjenek a részletek!