Hírarchívum - 2009. augusztus

GamesCom 09: Nem lesz PS2 kompatibilis a PS3

A Sony munkatársa, John Koller bejelentette, hogy nem lesz több Playstation 2 kompatibilis újgenerációs masina, sem a vékonyabb, sem pedig a régebbi változatból.

GamesCom 09: 13 nyelven a Heavy Rain

A sokak által nagyon várt játéknál nem csak a grafikára, és a történetre figyeltek oda a fejlesztők. Választható nyelvből is tizenhármat zsúfoltak bele.

GamesCom 09: A második videócsokor

Megérkezett a második videócsokor, amelyben megcsodálható a Final Fantasy XIV Online, Starcraft 2, God of War 3, Risen, Guild Wars 2 és a RUSE.

GamesCom 09: Novemberben érkezik a Blur

A Bizarre Creation által fejlesztett autós játék pontos megjelenési dátumát tudhattuk meg, amely nem más, mint november 3-a Amerikában és 6-a Európában.

GamesCom 09: MMOFPS az EVE Online készítőitől

Az EVE Online készítői új játékon dolgoznak, amely az MMOFPS műfajba sorolható, s a közkedvelt EVE univerzumban fog játszódni. Két kép is érkezett.

GamesCom 09: Itt a negyedik screenshot dózis

Nemzeti ünnep ide vagy oda, a GamesComon csak úgy pörögnek az események, ami azt jelenti, hogy mi se lazsálhatunk. Következzen a negyedik screenshot dózis!

GamesCom 09: 12 érdekes dolog a PS3 Slimről

A Sony végül hivatalossá tette a GamesCom-on a PS3 Slim érkeztét, ám még mindig akad pár kényes részlet vele kapcsolatban, amin nem szabad átsiklani az első vásárlóknak.

GamesCom 09: Az első Guitar Hero 5 DLC-k

Még meg sem jelent a Guitar Hero 5, de az Activision Blizzard már bemutatta az első DLC-ket. Az online kiegészítők két nappal a játék premierje után érkeznek.

GamesCom 09: Bemutatkozik a Napoleon Total War

Új epizóddal bővül a The Creative Assembly és a SEGA közös stratégiasorozata, a Total War. A tegnap bejelentett játék Napóleon korába kalauzol majd el minket.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!