Hírarchívum - 2009. augusztus

Call of Pripyat - az első hivatalos trailerek

Megérkezett az első két trailer és pár új kép is az idén novemberben érkező új S.T.A.L.K.E.R. részből, mely a sejtetős Call of Pripyat alcímet kapta.

BlizzCon 2009: Újra mozgásban a Cataclysm

Úton a harmadik World of Warcraft kiegészítő, a Blizzard pedig nem átall látnivalókkal elhalmozni minket - a minap két új videó érkezett, érdemes megnézni őket!

Call of Duty: World at War - imádják az új DLC-t

Nem olyan régen jelent meg a Call of Duty: World at War legújabb pályacsomagja, amelyben négy új többjátékos térképet találtak a rajongók.

GamesCom 09: Új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.

GamesCom 09: A harmadik videócsokor

Soron következő összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint az Order of War, a Pro Evolution Soccer, a Tony Hawk: Ride vagy a Dante's Inferno.

GamesCom 09: FF XIV - lesz X360-ra, csak később

Az Xbox Live adatvédelmi politikája különbözik az internetétől, ezért nem lesz egy ideig Xbox 360-ra Final Fantasy XIV - mondta Hiromichi Tanaka, a játék producere.

BlizzCon 2009: Bemutatkozik a Diablo III új kasztja

Bár az idei BlizzCon legnagyobb bejelentése kétségtelenül a Cataclysm bemutatkozása volt, szerencsére a kiadónál nem felejtkeztek meg a Diablo-rajongókról sem.

BlizzCon 2009: World of Warcraft Cataclysm!

És igen, megtörtént az, amiről már rengetegen pletykáltak és milliók várták: készül a legújabb kiegészítő, a World of Warcraft: Cataclysm, ahol minden megváltozik.

GamesCom 09: Ilyen lesz a második Nanosuit

A Crytek munkatársai a GamesCom-on bemutatták, hogy milyen is lesz a második Nanosuit, ha végre bolti forgalomba kerül a Crysis második epizódja.

GamesCom 09: Ezio ismét akcióba lendül

Ismét mozgásba lendült Ezio, s halálosabb mint valaha. A videó a már látott pályát mutatja be, kissé más megközelítésből, más cselekményekkel.