Hírarchívum - 2010. január

Új Final Fantasy-n dolgoztak a GRIN-nél

Final Fantasy XII: Fortress címmel új Final Fantasy-n dolgoztak a Bionic Commandót is jegyző GRIN-nél, mielőtt a válság kellős közepén lehúzták a rolót.

Saját Guitar Herót kaphat a Megadeth?

Az Aerosmith, a Metallica és a Van Halen után a Megadeth lehet a következő zenekar, amely saját Guitar Hero epizódot kaphat a jövőben - már ha hihetünk a frontembernek.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

E heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint a Final Fantasy XIII, a Nier, a Mass Effect 2, a Transformers: War for Cybertron vagy a Supreme Commander 2.

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.

Interaktív kedvcsináló érkezett a Just Cause 2-ről

Kivételesen jópofa előzetes érkezett a Just Cause folytatásáról: a trailert nézve magunk dönthetjük el, hogy a főhős miként oldja meg feladatát.

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.

Megerősítve: idén jön az új Ghost Recon

Bár pontos részleteket most sem hallottunk, a Ubisoft azt megerősítette, hogy még a következő üzleti év során megjelenhet a Ghost Recon legújabb része.

Képek és dokumentumfilm a God of War III-ról

Kratos március 31-én újabb kalandra indul, a játék Ultimate Edition kiadásához pedig egy dokumentumfilm is jár majd, melybe néhány kép mellett most gyorsan belenézhetünk.

Twilight Modern Warfare 2 - nagyon kemény!

Vajon mi történik, ha keresztezzük az utóbbi idők legsikeresebb tini drámáját a világ legkeményebb FPS-ével? Hát megszületik a Twilight Modern Warfare 2!

DVR filmrögzítő érkezik Playstation 3-hoz

A Playstation 3 lassan teljes otthoni multimédia központ lesz. A Sony egyik újdonsága a Torne, mellyel digitális tévéadásokat és filmeket rögzíthetünk közvetlen a gépre!