Hírarchívum - 2010. február

Jövő héten jön a Yakuza 4 demója

Vicces, hogy itthon még a harmadik rész sem jelent meg, a japánok már letölthetik a Yakuza 4 demóját a jövő héttől - persze mi is, kis ügyeskedéssel.

Utcatáblára kerül Lara Croft neve

Derby városának lakói közel 90 százalékos többséggel szavazták meg, hogy utat nevezzenek el a helyi fejlesztésű Tomb Raider főhősnőjéről, Lara Croftról.

Még idén boltokba kerülhet az új Zelda

A Nintendo amerikai részlegének alelnöke, Camie Dunaway erősítette meg, hogy ha minden jól megy, még idén boltokba kerülhet a legújabb Zelda-játék.

Hatalmas szigettel érkezik a Just Cause 2 demója

Csütörtökön érkezik a Just Cause 2 Steam, PSN és Xbox LIVE rendszerekről letölthető demója. Az ingyenes változatban gigászi méretű területekre számíthatunk!

Test Drive Unlimited 2 leleplezés hamarosan

A rengeteg pletyka után most úgy tűnik, hogy az Atari végre hivatalosan is bejelenti a Test Drive Unlimited 2-t - sőt mindjárt indul a játék honlapja is!

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

HWSW: Nehéz napok jönnek a Windows-kalózokra

Automatikus frissítésként a héten megérkezik a windowsos PC-kre az a javítás, amely a Windows aktivációs rutinját alakítja át - írja a HWSW.

Így játszanak menet közben az NBA sztárok

Számos előnye van annak, ha valaki nagy sztár a sportban. Amerikában pedig még annál is több, hiszen az NBA sztárjai számos ajándékot kapnak, teljesen ingyen. Játékokat is.

Mégis elkészülhet az Aliens: Colonial Marines

Tavaly ilyenkor még arról híreztünk, hogy a SEGA legállítja az Aliens: Colonial Marines fejlesztéseit, most azonban úgy tűnik, mégis elkészülhet a játék. Örök hálánk érte!

SW: The Old Republic - visszatérés a Taris bolygóra

Megérkezett a Bioware legújabb fejlesztői naplója, melyben visszalátogatunk a Knights of the Old Republic első részében megismert, aztán rommá lőtt Taris bolygóra.