Hírarchívum - 2010. november

Remake-et kaphat a Halo: Combat Evolved

A pletykák szerint felújítja a Microsoft a Halo első részét, méghozzá a Halo: Reach motorjával. A játék amolyan bemelegítésként szolgálna a 343 Industries számára, mielőtt azok belevágnának a Halo 4 fejlesztésébe. A hírt ne vegyük készpénznek, de azért nem hangzik rosszul már maga a felvetés sem!

Év végi előfizetői akció a GameStarnál

Idén is lesz év végi előfizetői akció a GameStarnál, méghozzá nem is akármilyen: ha megrendeled a magazin következő 12 számát, két eredeti játékot kapsz ajándékba, amelyeket ráadásul Te választhatsz ki! Amiatt sem kell aggódnod, hogy már megvan mind, hiszen jövőre érkező címek is szerepelnek a listában.

Sivatagban játszódhat az Uncharted 3

Pletyka következik, mégpedig a szaftosabb fajtából: a Kotaku tudni véli, milyen környezetben játszódik majd az Uncharted harmadik része. Persze túl sok konkrétumot ne várjunk, no meg aztán az sem biztos egyelőre, hogy valóban készül a sorozatot trilógiává avanzsáló epizód. Reménykedni azért szabad...

Másfél millió Nintendo-gép kelt el a hálaadás alatt

Amerikában a múlt hét végén volt a hálaadás, amely a karácsonyi bevásárlószezon nem hivatalos kezdetének is számít az országban. A gyártók fokozott elvárásokkal fordulnak az ünnephez, elvégre ezekben a napokban ugrásszerűen megemelkednek a konzoleladások is.

Kint lesz a Gears of War a VGA-n

A jó hír az, hogy kint lesz a Gears of War az idei Video Game Awardson, még jobb hír, hogy a harmadik részről van szó: az Epic új gameplay videót mutat majd a sorozatot trilógiává avanzsáló epizódból. Most már csak arra kell odafigyelni, hogy lesz-e valami extra bejelentés, ami lázba hozhatja a rajongókat?

Xbox Live - összecsap Buda és Pest

A Microsoft versenyre invitálja a budapesti játékosokat, az Xbox Live hazai bevezetésének apropójából arra keresik a kérdést a szervezők, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik több Xbox 360 játékos? A budaiak az Allee-be, a pestiek pedig a Westendbe menjenek, és indulhat a harc!

Csalódást okoz a kasszáknál az Epic Mickey

Az Egyesült Királyságban kiábrándító érdeklődés övezte a Disney platformjátékát a nyitó hétvégén. Még az összesített Top 40-be sem sikerült beférkőznie, sőt az első kritikák sem kedvezőek. Vannak jó pillanatai, de az ugra-bugra részekben semmi kiemelkedő sincs. A kiadó a karácsonyi dömpingben bízik.

Megnyírbálták a Driver: San Francisco fejlesztőit

Akár húsz fejlesztő is távozhat hamarosan a Ubisoft Reflections csapatából, az érintettek között vannak vezető beosztású munkatársak is. Ez már csak olaj volt a tűzre a sorozatos halasztások után, erősen megingott a bizalmunk az új Driver iránt, a franciák szerint viszont nincs vész.

BF: Bad Company 2 Vietnam fejlesztői napló

Az EA megjelentette a Bad Company 2 vietnámi hadszíntéren játszódó DLC-jének fejlesztői naplóját. A DICE-nál napirendi téma a közösség szeretete, így a csomagban nagy hangsúlyt fektetnek a korhű fegyverek közti különbségekre, így a különböző típusok szerelmesei is megtalálják benne számításukat.

Splinter Cell 6 - bemutatkozik a Ubisoft Toronto

A múlt hét végén robbant a hír, miszerint napjaink egyik legszexisebb designerre dolgozik a Splinter Cell következő epizódján, Jade Raymond ezúttal a frissen megalakult torontói székhelyű stúdió munkálataiért lesz felelős. A kulcsemberekről rántja le a leplet a csapat bemutatkozó videója, é itt lesz Sam Fisher is.